GAZ METAN MEDIAŞ – ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE. Se reia Liga 1, derby pentru play-off

GAZ METAN MEDIAŞ - ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE. Astra are motive să se teamă de meciul de la Mediaş, transmis în direct de Digi Sport 1, de la ora 20:00. Denis Alibec este suspendat, iar antrenorul Gazului, Edi Iordănescu, vrea să se răzbune după ce a fost demis de giurgiuveni în urmă cu opt luni.

01 feb. 2019, 14:15
GAZ METAN MEDIAŞ – ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE. Se reia Liga 1, derby pentru play-off

GAZ METAN MEDIAŞ – ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE. Astra începe cu emoţii cursa pentru rămânerea în play-off. Echipa lui Costel Enache joacă la Mediaş, împotriva Gazului, şi nu se poate baza pe cel mai bun jucător – Alibec este suspendat. În perioada de pregătire din Antalya, vedeta Astrei a primit laude inclusiv de la selecţionerul Cosmin Contra.

GAZ METAN MEDIAŞ – ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO ONLINE.

„Denis este un jucător total schimbat. Probabil şi-a dat şi el seama de greşelile pe care le-a făcut, a întâlnit un antrenor care vorbeşte zilnic cu el, care comunică foarte bine atât cu el, cât şi cu ceilalţi jucători”, a spus preşedintele Astrei, Dănuţ Coman.

Meciul de la Mediaş va fi şi unul al orgoliilor. Managerul general al Gazului a antrenat Astra timp de zece luni şi a fost demis în aprilie 2018.

„Din punctul meu de vedere este şi o latură emoţională implicată în jocul de mâine din partea mea pentru că, împreună cu staff-ul meu, sezonul trecut am început un proiect în nişte condiţii extrem de grele la Astra”, a declarat şi antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Edi Iordănescu.

ECHIPELE

Gaz Metan: Pleșca – Crețu, Constantin, Diallo, Trif – Ivanov, Iulian Cristea – Olaru, Mendes, Ely Fernandes – Rondon.

Astra: Lazar – Belu, Cestor, Bejan, Radunovic – Moise, Biceanu, Roșu – Butean, Zoua, Llullaku.