GAZ METAN MEDIAŞ – CSU CRAIOVA 3-2. Meci cu patru lovituri de la 11 m!

Gaz Metan Mediaş a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-2, în Liga I; Patru lovituri de la 11 metri au fost acordate, din care trei pentru olteni.

15 sept. 2018, 14:03
GAZ METAN MEDIAŞ – CSU CRAIOVA 3-2. Meci cu patru lovituri de la 11 m!

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a opta a Ligii I. Patru lovituri de la 11 metri au fost acordate în acest meci, din care trei pentru echipa craioveană.

 

ECHIPELE DE START

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – V. Crețu, I. Cristea, M. Constantin, Trif – Fofana, L. Aurelio – D. Caiado, D. Olaru, Elu Fernandes – Fortes
Rezerve: R. Batista – R. Romeo, Chamed, S. Bușu, Buziuc, M. Stancu
Antrenor: Mihai Teja

CS U Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, T. Ferreira, Briceag – Fedele, Mateiu – Mihăilă, Bărbuț, Mitriță – Koljic
Rezerve: Popescu – Gardoș, Rocha, Cicâldău, Burlacu, Bancu, Martic
Antrenor: Devis Mangia

Oltenii îl au în lot și pe golgheterul campionatului, Alexandru Mitriță, cu 7 goluri marcate în acest sezon și sunt specialiștii fazelor fize. În această stagiune, jucătorii lui Devis Mangia au marcat cele mai multe goluri din faze fixe, șase.

GAZ METAN MEDIAŞ – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Deplasarea va fi însă una dificilă pentru craioveni, care nu au câștigat niciodată pe terenul medieșenilor. Oamenii lui Mihai Teja s-au remarcat prin victoria cu Dinamo, de „acasă”, din etapa a treia, cu un spectaculos 3-2 și prin remiza împotriva campioanei CFR Cluj, 0-0, tot de pe teren propriu.

Cele două echipe sunt vecine în clasament. Gaz Metan e pe 6, iar Craiova e pe 5. Craiovenii se descurcă însă decent pe teren străin, acolo unde a obținut două victorii și o înfrângere în acest sezon.

U Craiova trece printr-o perioadă foarte bună, după ce a marcat patru opt goluri în ultimele două partide de Liga 1 Betano, în victoriile cu 5-1 împotriva celor de la Voluntari, respectiv 3-0 cu Dinamo. Şase dintre cele opt goluri au fost marcate de Bancu şi Mitriţă, ambii fiind convocaţi de Cosmin Contra la prima reprezentativă a României. De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş ocupă locul şase, ultimul ce asigură prezenţa în play-off, cu 11 puncte, la egalitate cu cei de la CS U Craiova. Echipa antrenată de Mihai Teja vine după victoria la limită obţinută pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-0. Echipa care va triumfa ar urma să acumuleze 14 puncte, egalând echipe ca Sepsi, Astra şi FCSB (un meci mai puţin).

Gaz Metan Mediaș – ”U” Craiova LIVE VIDEO. Înainte de etapa a 8-a, ardelenii și oltenii se aflau în prima jumătate a clasamentului. Dacă trupa lui Mihai Teja era pe locul 6 cu 11 puncte, Craiova lui Mangia era 3 poziții mai sus, pe ultima treaptă a podiumului, tot cu 11 puncte, dar cu un golaveraj de echipă mare: 13-6!

GAZ METAN MEDIAŞ – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Ambele echipe care se vor înfrunta pe malurile Târnavei Mari vin după victorii dulci, obținute în două derby-uri. Medieșenii s-au impus la Târgu Mureș cu rivala AFC Hermannstadt, scor 1-0, după un gol marcat de Vali Crețu. De cealaltă parte, oltenii și-au călcat în picioare rivala tradițională, Dinamo, scor 3-0. Koljic și dubla lui Mitriță au rezolvat un meci la îndemâna oltenilor.

Gaz Metan Mediaș – ”U” Craiova LIVE VIDEO. Duelurile dintre gaziști și olteni au stat mai mereu sub zodia echilibrului. Din 2014 până azi, între cele două echipe au avut loc 6 meciuri. Scorul la victorii e 2-1 pentru olteni. Celelalte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate. De remarcat este faptul că ”U” Craiova nu a câștigat niciodată la Mediaș: 0-1, 2-2 și 0-0.