Gaz Metan – Pandurii 1-3 în etapa a 7-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

Pandurii au învins, vineri, pe Gaz Metan Mediaș, în deplasare, scor 3-1, în primul meci din etapa a 7-a a Ligii I.

09 sept. 2016, 19:33
Gaz Metan – Pandurii 1-3 în etapa a 7-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

Prima mare șansă de gol a aparținut gorjenilor, în minutul 2, când Munteanu a rămas singur cu portarul, dar a șutat puternic fix în Greab. Gazdele au reacționat, iar în minutul 21 Llullaku a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă în urma unui henț al lui Hlistei.

Trupa lui Grigoraș a egalat în minutul 34 după un atac rapid început de Munteanu și finalizat de Țucudean. Aceiași doi jucători au fost la capătul celei mai mari ratări a campionatului. În minutul 39, Țucudean l-a driblat pe portar și a șutat în bară singur cu poarta goală, mingea a ajuns la Munteanu, care a trimis într-un adversar aflat pe linia porții.

Țucudean a marcat în cele din urmă cu două minute înainte de a intra la cabine după o greșeală a lui Trtovac. Tot fostul atacant al Stelei a participat și la cel de-al treilea gol, când a driblat un adversar și i-a pasat lui Mrzljak, care a stabilit scorul final.

Astfel, în urma unei scurte analize, jucătorii U21 aflați astăzi pe teren au prins un meci negru. Hlistei a făcut penalty-ul din care Llullaku a deschis scorul, Iulian Cristea a fost schimbat la pauză în urma unui joc slab, iar Pițian a văzut roșu direct în minutul 77.

Pandurii au urcat acum pe locul 3, cu 12 puncte, în timp ce Gaz Metan este pe poziția a 8-a, cu 8 puncte.

GAZ METAN – PANDURII 1-3  VIDEO

Llullaku 21p / Țucudean 34, 43, Mrzljak 90+3

CLASAMENT