Geanina din Las Fierbinți a făcut nuntă! Anca Dumitra a arătat fabulos în rochia de mireasă

Anca Dumitra se iubește cu un milionar austriac pe nume Manfred Spendier. Vedeta TV este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată, astfel că doar apropiaţii au ştiut de nuntă.

29 apr. 2023, 23:00

Anca Dumitra, celebra Geanina din Las Fierbinți, a făcut nuntă ca-n filme cu partenerul ei, austriacul Manfred Spendier.

Anca Dumitra și soțul ei au făcut cununia civilă, acum ceva timp, și așteptau cu sufletul la gură petrecerea de nuntă. Iată că momentul a venit, iar vedeta a făcut furori cu apariția ei. Geanina din Las Fierbinți, așa cum este cunoscută de publicul larg, a îmbrăcat o rochie superbă de mireasă, a optat pentru un look natural și a primit numai comentarii de laudă. Cu o siluetă parcă trasă prin inel, vedeta de televiziune a furat toate privirile pe ringul de dans.

Geanina din Las Fierbinţi, declaraţii neaşteptate la trei luni de la nuntă. A rupt tăcerea despre soţul milionar
S-a bucurat alături de cei dragi de ziua cea mare și s-a distrat pe cinste. Din imaginile postate de Anca Dumitra i se poate observa cu ochiul liber fericirea de pe chip. Zâmbește larg, dansează, cântă și se distrează în cea mai specială zi din viața ei. Bella Santiago a întreținut atmosfera, iar invitații au dansat cât i-au ținut picioarele.

Pentru că cel mai așteptat moment al unei nunți este, după vederea miresei, dansul mirilor, Anca Dumitra și soțul ei s-au asigurat că vor impresiona invitații până la lacrimi! În acorduri de vals, cei doi au plutit parcă în aplauzele tuturor, iar frumoasa Geanina din Las Fierbinți a arătat ca o prințesă la propriul bal!

Anca Dumitra a ales să îmbrace o rochie de mireasă stil sirenă, dar cu trenă detașabilă și un decolteu generos, un voal lung până în pământ și, evident, a atras toată atenția! În privința machiajului, Anca a optat pentru ceva smokey, iar buzele au fost în nuanțe de nude. Coafura lejeră, din bucle, a întregit perfect imaginea miresei fericite!

Anca Dumitra se iubește cu un milionar austriac pe nume Manfred Spendier. Vedeta TV este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată și a preferat să nu dea detalii importante despre relația ei amoroasă. Totuși, se știe faptul că Geanina din Las Fierbinți s-a cununat civil cu alesul inimii ei și că au întâmpinat ceva probleme în ziua cu pricina. Pentru că bărbatul nu este român, cei doi au întârziat cu marele eveniment.

Anca Dumitra, celebra „Geanina” din Las Fierbinţi, momente grele. Nunta cu milionarul austriac, aproape de anulare

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne ‘băi, poate nu trebuie‘”, povestea actrița, în emisiunea lui Cătălin Măruță.