Geanina din „Las Fierbinți” a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac. Actrița a dezvăluit marea veste chiar de ziua ei

Actrița Anca Dumitra sau Geanina, așa cum este cunoscută de spectatorii serialului „Las Fierbinți” difuzat de Pro TV, a fost cerută în căsătorie la împlinirea vârstei de 35 de ani.

31 aug. 2022, 20:58

Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie

Frumoasa actriță a împlinit astăzi vârsta de 35 de ani, iar cu această ocazie a considerat că este momentul potrivit să dezvăluie faptul că iubitul ei a cerut-o de nevastă. Anca Dumitra se declară mai fericită ca oricând. A ales, totuși, să țină fericitul eveniment departe de ochii privitorilor pentru că este o fire mai discretă atunci când vine vorba de viața ei personală.

Actrița trăiește de câțiva ani buni o frumosă poveste de dragoste cu Manferd Spendier, logodnicul ei. Relația dintre cei doi este extrem de privată, fiind foarte secretoși atunci când vine vorba de asta. Însă, în ciuda aparițiilor publice rare pe care le au, aceștia se iubesc foarte mult, dovadă fiind și faptul că urmează să își oficializeze relația.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță de vis în Marrakech. Suma colosală achitată pentru o noapte de cazare

Zi de naștere pe platourile de filmare

Anca și-a petrecut ziua de naștere pe platourile de filmare. Prezentatorul Cătălin Măruță a sunat-o în timpul emisiunii sale pentru a-i spune „La mulți ani!”, iar un detaliu important nu a putut trece neobservat. Prezentatorul TV a întrebat-o pe actriță dacă inelul pe care îl are pe deget este unul de logodnă. Sărbătorita a dat de înțeles că așa este: „Cumva dacă e pe mâna care trebuie, cam asta ar însemna”, citează Spynews.ro.

Iubitul actriței este austriac și este stabilit în România. Anca declara că nu îi este confortabil să discute despre viața personală, motiv pentru care este atât de discretă de foarte mulți ani. „Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic,, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confotul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult.”, a mai spus aceasta în cadrul emisiunii.

Citește și: Theo Rose și Alex Leonte, împreună și după despărțire? Fanii au fost derutați când au văzut că cei doi încă își vorbesc ca și cum nimic nu s-ar fi schimbat între ei