Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță de vis în Marrakech. Suma colosală achitată pentru o noapte de cazare

Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena 1, și iubita sa, Daliana Răducan, au petrecut o vacanță de vis, în orașul Marrakech din Maroc.

31 aug. 2022, 19:20
Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță de vis în Marrakech. Suma colosală achitată pentru o noapte de cazare
Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță de vis în Marrakech

Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță de vis în Marrakech. Cei doi s-au cazat la un hotel de lux, unde plătesc pe o singură noapte între 2.000 și 4.000 de lei! Stavilimentul se află la 10 minute de mers pe jos de Piața Jamaa el-Fna și oferă, pe lângă zona exclusivistă și un centru de masaj și spa, o priveliște superbă de pe terasă, de unde pot fi admirați Munții Atlas, scrie Click!.

Cât de frumoasă s-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu ezită să-şi laude copiii

De altfel, matinalul şi-a sărbătorit ziua de naştere (42 de ani) în Maroc, iar iubita sa i-a pregătit un cadru demn de filmele de dragoste, așteptându-l cu petale de trandafiri, șampanie rafinată și un tort delicios. Mai mult, i-a transmis și un mesaj emoționant, pe rețelele sociale: „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele! La mulți ani!”.

Răzvan Simion și Dani Oțil, cei mai buni prieteni de 38 de ani. „Avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt. Nu am stat certați niciodată”

La rândul ei, Daliana Răducan a împlinit, pe 28 august, 32 de ani și a primit o urare specială de ziua ei. Prezentatorul de la Antena 1 i-a făcut acesteia o declarație publică de iubire. „20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea!”.