Geanina Ilieş, transformare radicală după o operaţie estetică. Vedeta este de nerecunoscut FOTO

Geanina Ilieş a recunoscut că și-a făcut recent o operație estetică la nas și acum se simte mult mai bine. Totuşi, intervenţia i-a schimbat complet înfăţişarea, iar vedeta este greu de recunoscut.

21 ian. 2021, 23:14

Geanina Ilieş şi-a făcut o operaţie estetică la nas şi spune că este mulţumită de rezultat, deşi imaginile spun cu totul altceva.

Geanina Ilieş, transformare radicală după o operaţie estetică.

„Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown, anul acesta. Mi-a schimbat total starea de sănătate în bine. Am avut unele probleme de respirație în ultimii ani, având o deviație de sept și o rinită acută, care îmi dădeau mari bătăi de cap. Nici la sală nu mai mergeam, îmi era din ce în ce mai greu să depun efort fizic. În perioada pandemiei, am luat această decizie și m-am hotărât. Am decis împreună cu doctorul la care am apelat să facem și o intervenție de rinoplastie. De asta îmi era cel mai frică, sincer, să nu-mi schimbe fizionomia și mă bucur de faptul că rezultatul a fost unul bun din toate punctele de vedere”, a spus Geanina Ilieşlaemisiunea”La Măruţă„.

Geanina Ilieş rupe tăcerea despre intervenţiile estetice. Ce operaţii și-a făcut până acum

„În țara noastră, subiectul operațiilor estetice a fost, până de  curând, tabu. Cred că este tabu pentru cei care stau pe margine și comentează. Operațiile estetice nu se referă doar la înfrumusețare, ci și la corectarea unor defecte dobândite la naștere sau în urma unor accidente. Suntem privilegiați că trăim într-o perioadă în care chirurgia estetică și doctorii specialiști sunt într-o continuă dezvoltare. Consider că, atâta timp cât nu exagerezi cu aceste lucruri, ci apelezi pentru o schimbare în bine, sunt binevenite. Eu am avut și o intervenție la nivelul bustului acum câțiva ani, am luat decizia după ce am alăptat și nu mi-a părut rău deloc, din contră. Nu mi-am dorit niciodată să fiu perfectă, am vrut să mă simt bine cu mine, să corectez un deficit”, a mai spus Geanina Ilieş.