Geanina Pistru, aleasă preşedinte al organizaţiei municipale PDL Arad

Geanina Pistru a fost aleasă, vineri seară, preşedinte al organizaţiei Municipale a PDL Arad, deputatul Claudia Boghicevici şi Lucian Riviş - Tipei au fost aleşi prim-vicepreşedinţi, iar Ovidiu Moşneag a fost desemnat secretar general.

RomaniaTV.net
12 oct. 2013, 08:33
Geanina Pistru, aleasă preşedinte al organizaţiei municipale PDL Arad

Consiliul de Coordonare Municipal s-a desfăşurat în prezenţa a numai 1.753 din cei 2.200 de delegaţi, cifră anunţată de secretariatul şedinţei, care a declarat-o statutară.

În deschiderea şedinţei, fostul deputat Adrian Niţu, cel care a deţinut până vineri funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL, a prezentat un raport de activitate al filialei, principala idee pe care accentuat-o în alocuţiunea sa fiind aceea că „organizaţia arădeană este cea mai puternică din ţară”.

După anunţarea rezultatului alegerilor, Geanina Pistru a spus că este conştientă de responsabilitatea pe care i-o conferă noua funcţie şi le-a mulţumit celor care au ales-o.

„Ţin să vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată. Alături de mine a fost echipa mea, alcătuită din cei 115 preşedinţi de organizaţii din municipiu, pe care îi numesc ‘primarii mei’. Am o responsabilitate foarte mare odată cu alegerea mea în această funcţie”, a mai spus Geanina Pistru.

Totodată, ea le-a cerut celor prezenţi să-l susţină pe primarul Gheorghe Falcă în lupta pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Arad, funcţie pentru care mai candidează Nicolae Ioţcu, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Prezent la şedinţa Consiliului de Coordonare Municipal, Gheorghe Falcă a spus la rândul său că în organizaţia arădeană se produce acum un schimb de generaţii.

„Ceea ce este însă îmbucurător este faptul că acest schimb nu se produce prin conflicte. Setul de valori se transferă de la o generaţie la alta, de la un om la altul. Noi, astăzi, alegem doar patru oameni, cu care începem reconstrucţia. Această nouă echipă va prelua valorile pentru a le duce mai departe”, a conchis Gheorghe Falcă