Geanina Terceanu: dosatul de luare de MITĂ se reia în OCTOMBRIE

Lucia Rog, Lavinia Lefterache şi Luciana Mera, judecătaore la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, au amânat, pentru octombrie dosarul în care Geanina Terceanu, fost judecător al Tribunalului Bucureşti, a fost condamnată, în primă instanţă, la 5 ani şi 6 luni de închisoare, pentru luare de mită.

18 iul. 2017, 05:20
Geanina Terceanu: dosatul de luare de MITĂ se reia în OCTOMBRIE

Geanina Terceanu a fost acuzată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie că ar fi primit 195.000 de euro de la Ioan şi Victor Becali şi 10.000 de euro de la Cristi Borcea, pentru a-i achita în Dosarul Transferurilor. Mita ar fi fost primită de Geanina Terceanu în intervalul aprilie 2009 – mai 2012.

Geanina Terceanu, care a recunoscut şpaga primită în „Dosarul transferurilor”, se mărită din nou

Până să fie cercetată de DNA, Geanina Terceanu a judecat şi dosarul în care Avraham Morgenstern, apropiat al lui Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, este suspectat că, „în perioada 2009 – 2014, în calitate de administrator al SC Shapir Structures SRL, nu a înregistrat corespunzător veniturile obţinute din trei contracte încheiate cu RAEDPP (Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat) Constanţa şi Confort Urban SRL Constanţa şi nu a înregistrat facturile fiscale aferente acestor venituri, în executarea acestor contracte”, scrie Ziua de Constanţa.