Judecătoarea Terceanu, care a recunoscut şpaga primită în „Dosarul transferurilor”, se mărită din nou

Geanina Terceanu este judecatoarea care i-a scos nevinovati pe greii fotbalului romanesc in "dosarul transferurilor", la prima judecata a procesului, pentru ca ulterior, dupa ce acestia au fost totusi condamnati la ani buni de inchisoare, DNA sa demonstreze ca judecatoarea fusese mituita cu 220.000 de euro de Victor si Ioan Becali, dar si de fostul sot al Alinei Vidican.

RomaniaTV.net
21 mai 2017, 11:08
Judecătoarea Terceanu, care a recunoscut şpaga primită în „Dosarul transferurilor”, se mărită din nou

Imediat dupa declansarea scandalului de mita, dupa ce si-a recunoscut fapta, Geanina Terceanu a divortat in secret de sotul ei, Valeriu, si el judecator in Bucuresti, revenind la numele de fata, Teodorovici. Condamnata deja la inchisoare pentru luare de mita, Geanina isi pune acum mari sperante in apel, solicitand clementa instantelor superioare, scrie wowbiz.ro.

Intre timp, Terceanu a avut timp sa-si refaca viata intr-un interval record, fiind deja logodita cu un barbat misterios, cu care isi planificase deja nunta. Numai ca, din nefericire, un grav accident de masina, petrecut pe 29 aprilie anul curent, in localitatea Dumbrava (judetul Bacau), a adus-o in spital pe fosta judecatoare, care a suferit o ruptura de stern!

In masina lovita de un alt participant la trafic se afla Geanina, dar si iubitul ei misterios, cu care se va casatori in momentul in care starea ei de sanatate se va imbunatati simtitor.