Gelozia, boală grea. Cum s-a RĂZBUNAT o vedetă de la noi pe partenerul INFIDEL. „L-am prins cu una şi…”

Gelozia este o boală grea, care afectează o mulţime de cupluri. Nici vedetele nu sunt "scutite", iar unele dintre ele reacţionează chiar violent atunci când sunt puse faţă în faţă cu infidelitatea partenerului.

RomaniaTV.net
24 ian. 2015, 11:17

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au fost un cuplu timp de şase ani, dar deşi încercau să arate că relaţia lor este indestructibilă, nu totul a fost roz între ei. Mai ales că fotbalistul nu a fost cel mai fidel partener. Andreea Tonciu a povestit că s-a răzbunat într-un mod crunt atunci când l-a prins cu altă femeie.

Andreea Tonciu așteaptă să întâlnească un bărbat alături de care să petreacă o poveste de dragoste ca-n filme, după despărţirea de Nicolae Mitea, dar amintirile nu-i dau pace. Mai ales cele nu tocmai plăcute.

Bruneta nu poate uita că Mitea a fost un partener infidel, dar nu a rămas datoare atunci când l-a prins că o înşela. „Noi ne-am și bătut. Ne-am luat la bătaie când l-am prins cu una în mașină la el. L-am zgâriat foarte rău atunci”, a povestit Andreea Tonciu, la Star Matinal.

„Nu mi-am găsit pe nimeni pentru că sunt o persoană tare dificilă și pretențioasă și chiar nu mi-aș dori relație acum. Dacă ar fi să aleg ceva, cred că aș prefera un brunet. Mie oricum mereu mi-au plăcut bruneții, nici nu știu de ce am stat cu un blondin”, a continuat Tonciu.

BĂTAIE între fostele iubite ale lui Nicolae Mitea VIDEO