Gemene de şase luni, abandonate într-o scară de bloc din Capitală FOTO

Două fetiţe gemene de numai şase luni au fost găsite de locatarii unui imobil din cartierul bucureştean Crângaşi. Plânsetele copiilor i-au alertat, iar oamenii au sunat imediat la poliţie.

27 iun. 2014, 05:15

Gemenele au fost abandonate de mama lor într-un bloc din cartierul Crângaşi, Bucureşti. Femeia s-a predat după câteva ore la poliţie şi a spus că îşi vrea fetele înapoi, punând gestul său inconştient pe seama unei depresii post-natale.

La etajul 6 al unui bloc din Crângaşi, fix lângă uşa liftului, au fost găsite cele două fetiţe de şase luni. Lângă ele, poliţiştii au găsit şi o sacoşă în care erau mai multe hăinuţe, dar şi lapte praf. La faţa locului, poliţiştii au deschis o anchetă şi au luat amprente, inclusiv de pe uşa liftului.

Cele două micuţe au fost duse la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde medicii se vor ocupa de ele. În acest caz a fost deschisă o anchetă. „Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din sectorul 6 al Capitalei au fost găsite două fetiţe de şase luni. Acestea au fost luate de poliţisţi şi transportate la o unitate spitalicească„, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaru.

CITEŞTE ŞI: Povestea bebeluşului cu DOUĂ FEŢE: Chiar dacă are un singur corp, foloseşte DOUĂ CREIERE