Gemenele care împart același bărbat de mai bine de 10 ani au planuri mari de viitor! Ce surprize au pregătit pentru urmăritorii lor

Gemenele au 35 de ani și au devenit faimoase în Statele Unite ale Americii și ulterior în toată lumea după ce au dezvăluit că se iubesc cu același bărbat de mai bine de 10 ani.

22 mart. 2023, 15:18
Gemenele care împart același bărbat de mai bine de 10 ani au planuri mari de viitor! Ce surprize au pregătit pentru urmăritorii lor

Gemenele care au șocat globul. Anna și Lucy DeCinque sunt supranumite „cele mai identice gemene din lume” și fac constant eforturi pentru a se ridica la titlul pe care chiar ele l-au ales. Povestea lor de viață a stârnit interes după ce s-a aflat faptul că gemenele împart de mai bine de zece ani același bărbat și, de asemenea, mănâncă, dorm și fac duș împreună. Probabil că cel mai mare șoc pentru internauți a fost faptul că acestea plănuiesc să rămână și însărcinate în același timp.

Citește și: Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Designerul le-a transmis un mesaj emoționant: „Am renăscut odată cu două inimioare”

Gemenele au 35 de ani și au devenit faimoase în Statele Unite ale Americii și ulterior în toată lumea după ce au dezvăluit că se iubesc cu același bărbat de mai bine de 10 ani. Amândouă s-au logodit cu bărbatul în cauză, iar acum au multe planuri de viitor. Ele și-au propus să facă o nuntă comună, dar și să rămână însărcinate în același timp. Și viața lor de zi cu zi este cu totul specială pentru că acestea dorm, mănâncă, merg la muncă, dar și la toaletă împreună.

„Când se duce la toaletă, vin cu ea; când face duș, vin cu ea. Numeşte un lucru şi îţi spun că noi îl facem împreună. Nu suntem niciodată departe una de cealaltă; nu cred că am funcţiona una fără cealaltă. Devenim anxioase gândindu-ne la separare; suntem legate”, a povestit Anna pentru New York Post.

“Mama noastră încearcă să ne convingă să naştem natural. Nu ştim cum va fi, dar clar va fi o provocare”, a spus Anna într-un interviu.

Gemenele au fost cerute în căsătorie

Iubitul lor Ben a organizat un picnic romantic unde le-a cerut în căsătorie. Gemenele au acceptat cu toată inima iar acum se pregătesc pentru grandiosul eveniment. Partenerul lor, în vârste de 41 de ani, a ales bineînțeles inele identice, iar momentul a fost cât se poate de emoționant. Evenimentul a avut loc în cadrul unei emisiuni televizate din străinătate. Anna și Lucy sunt conștiente că în țara lor poligamia este interzisă, însă speră să călătorească peste hotare, unde li se va permite să se mărite cu același bărbat.

„El este un tip atât de liniștit și înțelegător! Nu se laudă la alți bărbați: «Uitați-vă la mine, am două iubite, deci sunt cel mai tare». Ben chiar ne iubește pentru ceea ce suntem. Nu există gelozie în relația noastră. Dacă Ben a sărutat-o ​​pe Anna, el mă va săruta apoi și pe mine”, a mărturisit Lucy.

Telespectatorii le critică constant pe cele două surori pentru legătura strânsă pe care o au, a spus DeCinques. Dar ele nu regretă stilul lor de viață și au spus că este marea bucurie a vieții lor.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, mândri de familia lor. Cum arată gemenele Rania și Indira la patru ani – FOTO