Valentina Pelinel și Cristi Borcea, mândri de familia lor. Cum arată gemenele Rania și Indira la patru ani – FOTO

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt mai fericiți și împliniți ca oricând. Și-au făcut o familie frumoasă, au trei copii superbi și sunt foarte implicați în viețile lor.

01 mart. 2023, 20:34

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un băiețel, pe Milan, și pe gemenele Rania și Indira, care au împlinit patru ani.

Valentina Pelinel e foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește mereu cu fanii cele mai frumoase momente din viața ei. Recent ea și Cristi Bocea au sărbătorit ziua fetițelor lor, care au împlinit patru ani. „La mulți ani, Rania și Indira! ‘Mărțișoarele’ noastre împlinesc azi 4 ani!”, a scris fostul model pe rețelele sociale.

Citește și Începutul rușinos al relației dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ipostaza în care au fost surprinși într-o vacanță la munte

Fotografia cu gemenele a devenit rapid virală și a strâns mii de aprecieri. Cochete și cu zâmbetul pe buze, Rania și Indira au atras toate privirile pe internet: „Mărțișoare unicate!!! La mulți ani ghiocei splendizi!!”, „Doamne ce frumoase sunt, și elegante și delicate. La mulți ani!”, „La mulți ani fericiți, frumoaselor fetițe! Chiar mărțișoare minunate”, „La mulți ani! Să fie sănătoase și norocoase!”, au fost doar câteva dintre mesajele celor de acasă, pentru micuțele gemene.

Valentina Pelinel a spus recent, în cadrul unui interviu, că viața cu trei copii nu e așa de grea cum se spune. A mărturisit că rolul de părinte vine la pachet cu numeroase responsabilități, dar că reușește să facă față oricărei situații. „Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață.”, spunea Valentina Pelinel, pentru click.ro.

Citește și Ce cadou a primit Cristi Borcea de la Valentina Pelinel. Milionarul a împlinit 53 de ani

Valentina Pelinel, despre relația cu Cristi Borcea

Fostul fotomodel și-a asumat relația cu fostul patron al Dinamo încă de la început și spune că legătura lor este una profundă.

„Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu. Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt”, a declarat Valenitina Pelinel.