Gemenele de la Cheeky Girls suferă de o boală cumplită

Gemenele de la Cheeky Girls erau reper de faimă și frumusețe în anii 2000, când hitul lor 'The Cheeky Song' a dărâmat topurile muzicale. Ce nu s-a văzut niciodată e că prețul succesului a fost unul dur: din cauza presiunii de a fi frumoase și a oboselii, fetele s-au ales cu o boală cumplită: anorexia.

04 nov. 2019, 10:27

Gemenele Cheeky Girls, Monica și Gabriela, s-au schimbat enorm. Cele două fete sunt de nerecunoscut din toate punctele de vedere. Acestea au avut probleme cu alimentația și au devenit anorexice. Ba mai mult, anxietatea și depresia și-au făcut și ele apariția.

Monica și Gabriele Irimia de la Cheeky Girls trăiau un vis la începutul anilor 2000, când au dat lovitura cu ‘The Cheeky Song’, unicul lor hit, așa cum s-a dovedit ulterior. Însă a fost de ajuns ca popularitatea fetelor să explodeze peste noapte, cee ace a adus cu sine adevărate crize de identitate și extenuare.

În spatele zâmbetului celor două surori simpatice se năștea o adevărată dramă: din cauza presiunii de a arăta tot timpul bine și de a se ridica la înălțimea propriului succes și de a onora numeroasele contracte, fetele au clacat. Rezultatul a fost nu doar depresia combinată cu anxietatea, ci și o boală foarte frecventă, dar nu mai puțin cumplită, ce nu se vindecă cu adevărat niciodată: anorexia.

Imagini INCREDIBILE cu trupa Cheeky Girls într-un club din Anglia. Britanicii sunt revoltaţi FOTO

Într-un interviu pentru emisiunea ‘Loose Women de la ITV, Andreea și Gabriela au spus adevărul despre prețul succesului venit peste noapte. ‘În primii cinci ani de carieră am avut succes şi ne-am trezit brusc că vieţile noastre erau controlate complet de casa de discuri. Nu aveam timp liber, lucram 24 de ore pe zi, călătorind. Mama noastră ne era impresar şi încerca să aibă grijă de noi. Însă, era dificil, pentru că nu aveam viaţă socială, ceea ce a dus la apariţia depresiei. 

Purtam haine largi şi îi făceam pe toţi să creadă că mâncăm. Am devenit competitive una cu cealaltă, reuşeam să ascundem totul foarte bine. Odată ce te întâlneşti cu această problemă, ea va rămâne mereu cu tine, dar acum o controlăm complet, ne este mult mai bine acum.