Gemenele lui Remus Truică riscă să rămână repetente

Gemenele afaceristului Remus Truică sunt înscrise la două şcoli în acelaşi timp. Mama lor  a decis însă să-şi mute fetele la o instituţie privată, dar nu a anunţat şi conducerea celei de stat.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 20:00
Gemenele lui Remus Truică riscă să rămână repetente

La începutul anului şcolar, gemenele Truică au fost înscrise la Şcoala numărul 11 din Bucureşti. Însă nu au mai trecut pe la ore de o lună. Directoarea şcolii nu ştie de niciun transfer şi speră ca fetele să se întoarcă la cursuri. Ele ar risca să rămînă repetente, pentru că au peste 40 de absenţe.

„Gemenele sunt înscrise în continuare la Şcoala nr. 11. Probabil din cauza vremii nu le-a adus la şcoală. Este prematur să trag o concluzie, pentru că nu am vorbit cu părinţii lor. Sper să vrea în continuare să le aducă pe fetiţe la această şcoală. De când a început noul semestru nu le-a mai adus”, a declarat pentru România TV, directoarea şcolii.

Truică, fost şef de cabinet al lui Adrian Năstase, şi-a disputat în instanţă fiicele cu soţia lui, care a cerut divorţul anul trecut, după ce a aflat că o înşală.