Gemenele Oana și Adina Timofte îți dezvăluie cum vei sta cu dragostea, în 2024, în funcție de cifra destinului. Cine va avea cele mai mari provocări în sectorul sentimental

Gemenele Oana și Adina Timofte, specialiste în numerologie, au dezvăluit cum vor arăta relațiile sentimentale, în 2024, în funcție de cifra destinului. În timp ce unele persoane se vor confrunta cu blocaje în sectorul relației de cuplu, pe strada altora va răsări soarele și își vor găsi, în sfârșit, sufletul-pereche.

18 mart. 2024, 17:54
Gemenele Oana și Adina Timofte îți dezvăluie cum vei sta cu dragostea, în 2024, în funcție de cifra destinului. Cine va avea cele mai mari provocări în sectorul sentimental

Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit, în emisiunea „Golden Hour cu Jessie” de la Radio Gold FM, ce aduce anul 2024 în dragoste în funcție de cifra de destin. Cifra destinului se calculează adunând absolut toate cifrele din data nașterii, iar la final, dacă obții o sumă cu două cifre, adunci cele două cifre până reduci suma la o singură cifră. Dacă ești născut pe 10 august 1967, cifra destinului o vei obține adunând 1 cu 0 cu 8 cu 1 cu 9 cu 6 cu 7. Rezultatul este 32, iar pentru a afla cifra destinului trebuie să-l reduci la o singură cifră, astfel încât vei aduna 3 cu 2. Cifra destinului este, așadar, 5.

Cifra de destin 1

Cei care au cifra de destin 1 vor întâmpina blocaje în sectorul sentimental, mai ales dacă sunt căsătoriți. Vor avea parte de relații karmice, iar pentru a depăși blocajele din relație, vor trebui să învețe ceva din aceste lecții. Până la sfârșitul anului, aceștia își vor face ordine în relații ordine în relații și vor pune punct relațiilor toxice.

Cifra de destin 2

Aceste persoane au șanse mari să-și întâlnească sufletul-pereche în 2024. Au, însă, tendința de a deveni dependenți de partenerii de viață, ceea ce i-ar  putea afecta la nivel fizic, stomacul fiind primul vizat. În 2024, este important să își analizeze fostele relații și să-și vindece rănile o dată pentru totdeauna.

Citeste si EXCLUSIV Horoscopul primăverii, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Vin scadențele karmice! Greșelile din trecut pe care fiecare zodie va trebui să le repare în această primăvară

Cifra de destin 3

Și aceștia pot întâlni persoana potrivită anul acesta, ba, chiar au șanse să-și oficializeze relația. Numărul 3 de destin are blocaje cu privire la invidia celor din jur. Prin urmare, ar fi de preferat să nu plece urechea la bârfe. Nu are niciun sens să se lase afectați de acestea și să-și învenineze sufletul în mod gratuit.

Cifra de destin 4

Cei cu numărul de destin 4 își pot întâlni și ei sufletul-pereche, dar în timpul călătoriilor. Pe de altă parte, aici există riscul să reapară persoane din trecut care să-i tulbure sau, mai grav. să le distrugă actualele relații.

Cifra de destin 5

Cei care au cifra de destin 5 sunt mai spontani, mai libertini și au un suflet de copil, dar în anul 2024 vor avea parte de schimbări în mediul familial: fie la unii pot apărea un copil în viața lor, fie se vor muta cu partenerul sau se vor muta împreună într-o casă nouă.

Cifra de destin 6

Cei care au cifra de destin 6 vor trebui să învețe în anul 2024 cum să-și exprime mai bine emoțiile și trăirile. Doar aș se vor putea bucura cu adevărat de relațiile lor. Anul 2024 va aduce provocări în ceea ce privește blestemele legate de căsătorie.

Cifra de destin 7

Pentru cei care au cifra de destin 7, anul 2024 aduce evenimente importante în sectorul familiei. Aceste persoane caută partenerul perfect, astfel că intervine un blocaj. Lecția pe care trebuie să o învețe anul acesta este să-și accepte partenerul și să se concentreze mai mult pe calități decât pe defecte.

Citeste si Previziunile numerologice ale gemenelor Timofte pentru anul 2024. „Reglăm energia banului, cei care urăsc banii nu vor avea!”

Cifra de destin 8

Aceste persoane vor avea anul acesta misiunea de a se regăsi. Ele caută un partener ambițios, care să le ajută în evoluție, mai ales din punct de vedere financiar. În 2024, unele persoane vor căuta răspunsuri la preoți pentru ca relația să meargă și pentru a nu renunța la căsnicie.

Cifra de destin 9

Cei care au cifra de destin 9 vor avea parte de relații menite să regleze datoriile karmice financiare. Riscul să pice pradă unor escroci este destul de mare și pot suferi pierderi financiare. Pot, de asemenea, să dezvolte afaceri de succes, împreună cu partenerii lor.