Gemenele stareţei de la Mânăstirea Tăriceni au împlinit doi ani. Vezi cum arată acum micuţele

Au trecut doi ani de la cazul scandalos din Mânăstirea Tăriceni. Stareţă Sebastiana a născut atunci gemene, iar vestea a pus mănăstirea pe prima pagină a jurnalelor. La mijloc n-a fost o minune dumnezeiască, ci o poveste de dragoste cât se poate de lumească. România TV, care a filmat-o pe călugăriţă, în exclusivitate, în postura de lăuză, l-a găsit şi pe presupusul tată al fetiţelor, tot faţă bisericească.

25 nov. 2013, 11:08
Gemenele stareţei de la Mânăstirea Tăriceni au împlinit doi ani. Vezi cum arată acum micuţele

Bărbatul care nu şi-a recunoscut niciodată oficial fetiţele este tot călugăr. Antonie Ciobanu conducea Schitul Amara, atunci când Sebastiana a fost trimisă acolo pentru a ajuta la organizarea gospodăriei monahale. O echipă România TV i-a cerut sfatul lui Antonie într-o situaţie identică cu a lui.

Chiar dacă nu vrei să-l accepţi pe acte, copilul ăla este al tău. Este sânge din sângele tău. Şi indiferent ce ai face, copilul ăla va avea sângele tău. Trebuie să mergi să te spovedeşti undeva„, a fost sfatul lui Antonie.

Când a aflat de ce a fost căutăt, de fapt, de jurnalişti, acesta a refuzat să mai vorbească.

După ce s-a aflat că este însărcinată, Maica Sebastiana a fost exclusă imediat din viaţa monahală, redevenind Elena Gâtlan. Ea locuieşte împreună cu fetiţele într-un imobil pus la dispoziţie, gratuit, de fundaţia „Din suflet pentru suflet”.

În pozele afişate de fosta stareţă pe un site de socializare, fetiţele pot fi admirate jucându-se prin curtea casei. În urmă cu exact doi ani, o echipă România TV le-a descoperit povestea la Spitalul Pantelimon.

CITEŞTE ŞI: Stareţa care a născut gemene: Sentimentul de mamă nu se poate descrie