BĂTAIE între gemeni: S-au certat din cauza iubitei comune. Amândoi vroiau să facă sex cu fata

Publicat: Vineri, 04 Ianuarie 2013 10:43 // Actualizat: Vineri, 04 Ianuarie 2013 11:09 // Sursa: RTV.net

Se ştie că gemenii împart diverse lucruri, dar doi fraţi din Connecticut, SUA, au exagerat atunci când şi-au împărţit chiar şi iubita. Ei au ajuns la închisoare, după ce s-au bătut pe iubita lor.

Aric şi Sean Hale, în vârstă de 20 de ani, au fost arestaţi chiar în ajunul Anului Nou, după ce au făcut un scandal monstru, legat de cine să facă sex cu iubita. Ei au o relaţie "deschisă" cu femeia de 27 de ani, potrivit poliţiei.

Ea a declarat autorităţilor că face sex cu amândoi, dar separat, în fiecare zi alegând dintre ei. Ciudatul trio se afla la un hotel din Manchester, Marea Britanie, când Sean l-a rugat pe fratele său să iasă din cameră, pentru ca el şi femeia să se poată bucura de intimitate. Aric a refuzat şi cei doi au început să se bată, distrugând camera.

Cei doi au ajuns la închisoare, însă au fost eliberaţi după plata cauţiunii de 10.000 de dolari, fiecare. Se vor prezenta la tribunal pe 7 februrie.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 feb 22:15
Votează email 0 email
...să se poată bucura de intimitate. Aric a refuzat şi cei doi au început să se bată, distrugând camera. Citeste mai mult pe RTV.NET


STIRI SIMILARE...
04 ian 11:47
Votează email 0 email
...să se poată bucura de intimitate. Aric a refuzat şi cei doi au început să se bată, distrugând camera. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H