GEMINIDELE îţi influenţează zodia. Ploaie de stele pe 4 decembrie

Incepand cu 4 decembrie, vom asista la unul din cele mai importante fenomene astronomice de la sfarsit de an. Ploaia de stele Geminidele vine cu o forta magnetica uluitoare, o forta capabila sa schimbe totul in vietile zodiilor.

02 dec. 2015, 16:00

Geminidele este o ploaie de meteori considerata de multa lume drept cea mai buna ploaie de meteori. Aceasta ploaie produce pana la 60 de meteori multicolori, aducand o serie de surprize pentru majoritatea zodiilor.

Ploaia multicolora de meteori va tine din 4 decembrie pana pe 17, activitatea cea mai intensa inregistrandu-se in noptile din 13 si 14 decembrie.

Iata cum vor fi afectate zodiile de acest eveniment:

Berbec: Cresc responsabilitatile si se ridica un semn de intrebare cu privire la viitorul tau profesional. Linisteste-te, e numai de bine!

Taur si Capricorn: Pare ca impartiti acelasi destin. Aveti parte de surprize placute pe plan amoros, mai ales in jurul datei de 15 decembrie. Discutiile nu vor lipsi nici ele, dar acestea sunt menite a va consolida relatia.

Fecioara: Vei respira usurat dupa o perioada de conflicte interioare care te-au macinat incetul cu incetul. Te saturi de lucrurile care iti fac rau si decizi sa faci o schimbare radicala. Te vei simti singur in perioada 15-16 decembrie, insa din 17 iti recuperezi energia si pornesti la drum cu entuziasm.

Gemeni: Vei fi cel mai afectat de ploaia multicolora de meteori. Se anunta castiguri financiare mai ales in perioada 12-15 decembrie. O parte din bani iti vor servi pentru multe lucruri pe care ai tot amanat sa le achizitionezi.

Citeşte mai mult pe revista Teo


loading...