Generaţia de Aur, la puşcărie. Momente UNICE la Penitenciarul Rahova

Gică Popescu împlineşte joi 47 de ani, însă el îşi serbează ziua de naştere în închisoare, ca urmare a condamnării de trei ani şi o lună din Dosarul Transferurilor. El a primit vizita mai multor foşti colegi din echipa naţională a României.

09 oct. 2014, 06:48
Generaţia de Aur, la puşcărie. Momente UNICE la Penitenciarul Rahova

Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Daniel Prodan, Constantin Gâlcă şi Bogdan Stelea sunt doar câţiva dintre cei care l-au vizitat pe Gică Popescu la Penitenicarul Rahova joi, în ziua în care fostul căpitan al reprezentativei României şi al Barcelonei împlineşte 47 de ani.

Citeşte şi Dezvăluiri din închisoare. Cum îşi va petrece GICĂ POPESCU ziua de naştere

Miercuri seara, Gică Hagi își arătase solidaritatea față de cumnatul său, Gică Popescu, anunțând că nu va mai veni la nici un meci al echipei naţionale câtă vreme acesta se află în spatele gratiilor. „Nu am nicio relație cu actuala conducere a Federației. Prietenul meu și totodată unul dintre căpitanii echipei naționale e în locul unde e și atât timp cât stă acolo, eu sunt lângă el. Nu am niciun contact, nicio relație.

Vreau să sufăr și eu cât suferă și el. Nu merg niciodată la meciurile echipei naționale cât timp Gică Popescu se află după gratii. Mă uit din fața televizorului. E o formă de protest„, a spus Gică Hagi, la Dolce Sport.