Genul de bărbat care merită să devină soţ

A început să se contureze un nou tip de bărbat: acelă care spală vase, ştie să folosească aspiratorul şi să schimbe scutece. Iar dacă eşti destul de norocoasă încât să-l iei de soţ, poţi să-ţi vezi liniştită de carieră!

RomaniaTV.net
16 ian. 2013, 11:44
Genul de bărbat care merită să devină soţ

O cariera fulminanta, o casa frumoasa, un suflet pereche la fel de sexy ca Ryan Reynolds si cativa mostenitori frumosi si sanatosi. Aceasta este definitia moderna a vietii perfecte, iar spre deosebire de bunicile si chiar mamele noastre, noua ni s-a promis ca se poate.

Asa ca atunci cand Anne-Marie Slaughter, profesor universitar de Stiinte Politice si Relatii Internationale, a scris un articol in The Atlantic, intitulat „De ce femeile nu pot avea inca totul”, publicul a explodat. Argumentul ei: e aproape imposibil sa excelam pe toate planurile in sistemul actual si le impingem pe tinerele femei sa se simta ratate in cazul in care sugeram contrariul.

Sheryl Sandberg, director executiv al Facebook, a atins si ea acest subiect intr-un discurs din 2010: „Femeile se confrunta cu o grea alegere, aceea dintre viata personala si cea profesionala. Nu am un raspuns concret, nu-l am nici macar pentru mine”.

Probabil ca nu exista o formula magica, dar stim calea prin care ti-ai putea mari sansele la fericirea completa: cupleaza-te cu un tip 50-50. „Femeile pot avea totul daca nu se asteapta sa le faca pe toate”, spune Hugo Schwyzer, care preda studii de gen la Pasadena City College.

Citeste mai multe pe Cosmopolitan.ro despre barbatul care merita sa-ti devina sot