Geoană, către soţie, în noaptea alegerilor: Mami, cred că pierdem, ne întorc, fură

Mihaela Geoană îşi aminteşte, într-un interviu acordat pentru adevărul.ro, de noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009, când soţul ei a fost la un pas să devină noul preşedinte al României.

RomaniaTV.net
09 iun. 2012, 20:08
Geoană, către soţie, în noaptea alegerilor: Mami, cred că pierdem, ne întorc, fură

Mihaela Geoană povesteşte că în noaptea alegerilor prezidenţiale, Mircea Geoană a venit acasă pe la 4-5 dimineaţa, supărat, spunându-i că este posibil să se întoarcă lucrurile, să nu mai fie el cel care câştigă. „Mami, cred că pierdem, ne întorc, fură„, ar fi spus Mircea Geoană atunci.

Mihaela Geoană mai spune că nu regretă că, la confruntarea electorală din 2009 cu Traian Băsescu, Geoană a recunosut întâlnirea cu Sorin Ovidiu Vântu şi nici nu crede că soţul său a pierdut alegerile din cauza acestei întâlniri.

„Mai e un lucru care nu se înţelege: că nu era nimic de ascuns, Mircea n-a avut în viaţa lui nicio afacere, niciun proiect cu Vîntu, nimic. Adică, Băsescu se întâlnea prin parcare şi ăsta al meu că s-a dus la el… gata! Dar el s-a văzut şi cu Patriciu, şi cu Voiculescu, şi cu… Te vezi, că nu ai cum să nu te vezi. Dacă te sună ăla şi te invită pe la el, de ce să nu te duci? Te duci, ce să faci?”, povesteşte Mihaela Geoană pentru adevărul.ro. Ea a precizat că a fost construită tema mogulilor şi dacă nu era implicat Vântu, era altcineva în locul lui.

Mihaela Geoană  a mai spus că celebra „Mihaela, dragostea mea” din noaptea alegerilor rămâne „cea mai frumoasă declaraţie” din viaţa ei. „Şi, în lumea noastră misogină, cred că e şi un act de curaj din partea unui bărbat să facă asta. Eu, pur şi simplu, îi dispreţuiesc pe cei care o iau drept o glumă. Nu mă aşteptam să-mi spună aşa, mai ales că Mircea nu a afişat sentimente. El e un tip rezervat, echilibrat interior”, a comentat Mihaela Geoană.

Mihaela Geoană crede, în continuare, că Mircea ar fi potrivit ca preşedinte.„Dacă se vor aşeza „astrele” în aşa fel încât să fie nevoie de el, se poate. Dacă nu, nu va fi o tragedie pentru noi”, a mai spus soţia lui Mircea Geoană.