Geoană îşi caută sedii pentru partid

Mircea Geoană şi-a mutat sediul biroului senatorial într-unul mult mai mare, urmând ca noua locaţie să găzduiască şi sediul viitorului partid pe care fostul preşedinte al PSD intenţionează să-l înfiinţeze. Alături de deputatul Florentin Gust, Geoană a achiziţionat în oraşele mari încă alte şapte sedii pentru preconizata formaţiune politică, relatează Mediafax.

RomaniaTV.net
14 ian. 2012, 15:25
Geoană îşi caută sedii pentru partid

Spaţiul reprezintă parterul unei clădiri de pe strada Unirii din Craiova şi este de circa zece ori mai mare faţă de vechiul cabinet senatorial, care funcţiona într-un birou de circa 15 metri pătraţi în sediul PSD Dolj, de pe strada Mihail Kogălniceanu.

În noul sediu al lui Mircea Geoană funcţionează şi cabinetul deputatului Florentin Gust, care s-a alăturat fostului preşedinte al Senatului în demersul acestuia de a crea o nouă formaţiune politică.

Deputatul Florentin Gust a declarat, sâmbătă, că acesta este unul dintre cele opt sedii achiziţionate în ţară, în oraşe precum Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, pentru noua formaţiune politică.

Acesta este unul dintre cele opt sedii pe care le-am luat în ţară, în special în centrele regionale. Pot să vă spun că, deşi acesta este funcţional de la începutul anului, vin foarte mulţi oameni în audienţe. Mircea Geoană este foarte mulţumit de acest spaţiu, însă prea puţin contează astfel de detalii, ci doar oamenii care vor fi alături de noi„, a spus Florentin Gust.

Deputatul susţine că toate cheltuielile în privinţa noului sediu sunt suportate în egală măsură de Mircea Geoană şi de el.

Întrebat cum se va numi noua formațiune politică, acesta a declarat că numele nu va fi făcut public până când „nu se va definitiva partea juridică”.

Sunt mai multe variante în ceea ce priveşte denumirea, iar, în funcţie de rezultatele pe care le vom obţine în focus grupurile cu care lucrăm, vom alege varianta cea mai bună. Nu o vom face public până nu vom definitiva toate demersurile pe parte juridică„, a mai spus Florentin Gust.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a anunţat, în 4 ianuarie, pe blog, că în următoarele săptămâni va lansa „o mişcare profesionistă, cu oameni serioşi, competenţi, care au frică de Dumnezeu şi manifestă dorinţa de a face bine României„, el arătând că în 2012 actuala putere trebuie înlăturată.

Fostul preşedinte al PSD a fost înlăturat din partid la finele anului trecut. Ulterior, el a fost schimbat de la şefia Senatului, prin votul plenului. El declara, cu acea ocazie, că îşi va continua cariera şi va lansa o nouă construcţie politică.