Geoană: Opoziţia şi Ponta au de pierdut de pe urma cererii privind schimbarea mea la Senat

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a susţinut, luni, după suspendarea şedinţei de plen, că opoziţia şi Victor Ponta personal au numai de pierdut din situaţia creată în urma cererii PSD privind înlocuirea sa din funcţie.

RomaniaTV.net
07 nov. 2011, 20:18
Geoană: Opoziţia şi Ponta au de pierdut de pe urma cererii privind schimbarea mea la Senat

„Mă uit cu mâhnire la situaţia creată pentru că nu ne face bine. Ce înţelege electoratul PSD sau USL din ţară sau cei nehotărâţi, care nu şi-au făcut încă o opinie, văzând că lideri importanţi intră într-o astfel de conversaţie? Cred că numai de pierdut are opoziţia şi Victor Ponta, personal”, a opinat Mircea Geoana.

Potrivit afirmaţiilor sale, propunerea grupului PSD, „dacă este făcută în termeni regulamentari”, va ajunge pe filiera firească a Biroului Permanent al Senatului. El a arătat că, apoi, va exista „un eventual vot în plen, dacă sunt întrunite condiţiile regulamentare”.

„Nimeni nu a făcut ceva scris, s-a văzut doar o intenţie şi un anunţ politic. De obicei, între intenţie şi fapte este o distanţă foarte mare”, a precizat senatorul.

„Cu privire la situaţia din Senat, eu unul sunt călit în astfel de lupte, cum au fost încercări şi din alte părţi. Să vedem cum se termină”, a mai arătat social-democratul.

PSD a solicitat oficial, luni, în plenul Senatului, condus de Mircea Geoană, înlocuirea acestuia din funcţie cu senatorul PSD Titus Corlăţean.