Geoană: Se simte şi de peste ocean nevoia de schimbare în România

Senatorul Mircea Geoană anunţă că a avut, la Washington şi New York, întâlniri cu reprezentanţi şi membri ai comunităţilor româneşti din America, menţionând că "se simte şi de peste ocean nevoia de schimbare în România".

RomaniaTV.net
05 feb. 2012, 11:46
Geoană: Se simte şi de peste ocean nevoia de schimbare în România

Geoană s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii în cadrul unei dezbateri la Washington, se arată într-un comunicat în care se precizează că „românii din Statele Unite au manifestat interes şi dorinţă de implicare în producerea unei schimbări de fond în România”.

„Se simte şi de peste ocean nevoia de schimbare în România. Sunt extrem de bucuros de interesul şi de energia exprimată de către comunitatea românilor din Statele Unite în legătură cu nevoia unei schimbări de fond în România. Avem nevoie de experienţa lor şi că avem nevoie să-i cooptăm într-un demers ce îşi propune în mod onest să schimbe România. Sunt aici profesionişti desăvârşiţi, sunt aici oameni inimoşi, sunt oameni care deşi au o viaţă împlinită în America sunt atenţi la ce se întâmplă în ţară şi le pasă de viitorul României. Aceşti oameni vor să se implice, doar că până acum nu au găsit locul şi forul în care să se simtă comfortabili”, a declarat Mircea Geoană, după întâlnire, citat în comunicat.

La New York, Mircea Geoană s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii româneşti, în special cu cu oamenii de afaceri, la o masă rotundă.

Senatorul Mircea Geoană a fost întrebat, într-o emisiune televizată, în SUA, dacă va mai candida la Preşedinţie, el afirmând că este prea devreme pentru un răspuns, şi precizând că cine a candidat o dată pentru a fi preşedinte nu renunţă la speranţă.