Geoană, umilit de unul dintre cei mai mari bloggeri pentru declaraţia că ar fi ajuns la NATO pe persoană fizică

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că şi-a câştigat poziţia "pe persoană fizică" şi a menţionat că nu îşi face campanie pe spatele Alianţei Nord- Atlantice în vederea unei eventuale candidaturi la alegerile prezidenţiale din septembrie.
Filip Stan
19 apr. 2024, 16:34
Geoană, umilit de unul dintre cei mai mari bloggeri pentru declaraţia că ar fi ajuns la NATO pe persoană fizică

Mircea Geoană a fost întrebat, în urmă cu zece zile, despre reproşurile care i se aduc, sugerându-se faptul că foloseşte poziţia de la NATO ca trambulină pentru alegerile prezidenţiale din România.

“Sunt un om care toată viaţa mea mi-am făcut job-ul cu profesionalism şi cu competenţă. Pentru asta am ajuns şi la NATO. Plecasem din politică, nu vreau să mi-aduc aminte cum am plecat din politică, mi-a făcut foarte bine detoxul de la politică. Eu am câştigat poziţia de la NATO pe nume propriu, pe persoană fizică pentru că sunt foarte bun la ceea ce fac şi pentru că lumea mă apreciează, că nu-ţi dă job-ul de pomană. Şi apropo, eu sunt primul din est care ocupa un job de conducere la vârful NATO.
Eu când mă duc şi vorbesc cu oamenii din România şi încerc să-i liniştesc că sunt preocupaţi, din poziţia de la NATO fac campanie sau îmi fac datoria de lider al NATO şi de cetăţean român? Atunci când mă duc şi spun că e nevoie să investim în Armata română, că trebuie să ne facem datoria, este o chestiune de campanie politică sau o obligaţie a unui lider politic care a văzut şi ştie multe în această carieră lungă pe care am avut-o?”, a afirmat Mircea Geoană la Digi 24.

Declaraţiile lui Geoană au fost taxate dur de unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri din România, Arhi, care l-a catalogat pe secretarul general adjunct al NATO ca fiind „de cea mai joasă speţă”.

„Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că această poziţia a câştigat-o pe persoană fizică şi a menţionat că nu îşi face campanie pe spatele Alianţei Nord- Atlantice.

Anul este 2009. Mircea Geoană este candidat la președinție, împotriva lui Băsescu. Din nefericire pentru el, se face de râs, urât de tot, cu celebrul Mihaela, dragostea mea, mulțumesc, clamându-și victoria care, de fapt, nu a venit niciodată. Dar s-a simțit președinte pentru o seară.

Citeşte şi: Mircea Geoană: „Nu-mi fac campanie pe spatele NATO. Sunt tot mai înclinat să revin să-mi slujesc ţara”

După care dispare din viața publică, pentru că nu ai cum să îți mai revii dintr-o asemenea umilință. Totuși, fiind liderul PSD, nu a fost lăsat baltă, PSD nu își lasă la greu liderii. Sau poate ați uitat de 2017, cum erau săracii Grindeanu și Tudose stigmatizați de către toată lumea, premieri de 2 zile, unii chiar închiși și blocați în palatul Victoria. Ia uite ce bine o duc amândoi, still PSD, still lideri. Așa că PSD a lucrat, în spatele ușilor închise și i-au făcut rost de o sinecură, pe cel mai absolut șestache și a devenit secretara secretarului general al NATO. Sau na, în fine, adjunctul. Aduce cafea și țigări de la colț, ține locul șefului la întâlniri mai mărunte, de astea.

Evident, deși am votat cu Viorica Dăncilă, fie-i memoria binecuvântată (sper că sunteți fericiți și mulțumiți de Johannis, mai sunt câteva luni și se împlinesc 10 ani de când e președinte) nu sunt PSD-ist, opțiunile mele politice sunt clare pentru toată lumea.

Să spună explicit ce aşteptări avea. Eu ştiu că foarte mulţi oameni au muncit în decursul vremii, începând de la PSD până la cei mai mari oamen în arhitectura instituţională care l-au consultat, l-am implicat, l-au susţinut în cele mai importante decizii. De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om.

Dar jur că am fost alături, cu sufletul, de toți oamenii din PSD care au răsturnat munți ca să îl trimită pe maimuțică ăsta la NATO, după care vine el și declară public că această poziție a câștigat-o pe persoană fizică. Sigur, s-a dat anunț în publi24.ro Societate paramilitară de sorginte internațională, căutăm asistent manager/manager adjunct, trimiteți CV-uri la [email protected], a trimis Mircea CV-ul, a trecut prin câteva interviuri și iată, experiența sa de militar de carieră și politician de succes, care nu a câștigat nicio sesiune de alegeri, cu nimeni, au prevalat în fața tuturor.

Așa se suie scroafa în copac.

Și ce nu înțeleg eu, adică deloc, este cum naiba este cotat cel mai bine tov. Geoană în sondaje. Cum, ce, de ce? Faptul că mimează independența și își face bannere cu sigla NATO, deși menționează că nu își va face campanie pe spatele alianței, vă face să uitați că este, de fapt, un PSD-ist de cea mai joasă speță? Că a fost șeful PSD, împărțind același scaun și aceleași bășini cu Dragnea, de exemplu?

Oare chiar așa memorie scurtă să aibă românii?”, a scris Arhi pe blogul său.

Citeşte şi: Pânişoară, candidatul ecologiştilor îl spulberă pe Cîrstoiu: Am oprit un impostor

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!