George Buhnici a lăsat în pace celulita femeilor și a trecut la chestiuni mai serioase: ”Nu ni se cuvine nimic. Nici măcar aerul”

George Buhnici lovește din nou. Cel mai detestat vlogger din România a lăsat în pace celulita femeilor și a trecut la lucruri mai serioase. Recent, vedeta a declarat că nu ni secuvine nimic, nici măcar aerul.

26 sept. 2022, 18:45
George Buhnici a lăsat în pace celulita femeilor și a trecut la chestiuni mai serioase: ”Nu ni se cuvine nimic. Nici măcar aerul”

După ce a șocat opinia publică cu declarațiile sale despre „minore” și „femeile cu vergeturi și supraponderale” de pe litoral, George Buhnici trece la subiecte mai serioase. Vloggerul pasionat de telefoane și ceasuri inteligente a transmis un nou mesaj controversat.

Citește și Dan Capatos îl face praf pe George Buhnici: „Am crezut că poate va realiza grozăviile pe care le-a spus”

Recent, vedeta a scris pe rețelele de socializare că nu ni se cuvine nimic, nici măcar aerul.

„Nimic nu e ieftin sau scump. Câtă vreme o marfă, orice marfă, este cumpărată, atunci prețul este corect. Că nu îmi permit eu, nu e vina celor de la Mega Image sau Ferrari. Nu ni se cuvine nimic. Nici măcar aerul. Știu că e ușor să privim afirmația dintr-o perspectivă socială, a celor care nu își permit anumite lucruri indiferent cât costă. Părinții mei sunt într-o astfel de situație. Ei muncesc însă zilnic în gospodărie și nu așteaptă doar pensia de la stat sau ajutorul de la copii”, a scris George Buhnici pe Twitter.

Se pare că nici aceste afirmații nu au fost pe placul internauților care l-au criticat imediat pe vlogger. Văzând că a dat din nou cu bâta-n baltă, Buhnici s-a sucit și a venit cu o nouă precizare.

„Ca să nu se piardă printre comentarii, traduc și “faza cu aerul”. Mă refer la ce fel de aer respirăm, unde îl respirăm, împreună cu cine. Aerul curat e ceva important dar nu ne este oferit “by default” de autorități. Dacă noi doar așteptăm să ni se dea, nu îl merităm. Nu e popular să le spui oamenilor că trebuie să lupte pentru drepturile lor, că nimic nu vine de-a gata. Sunt mai apreciați cei care cosmetizează adevărul”, a mai scris el.

Citește și Ce tupeu! George Buhnici, cel mai detestat vlogger din România, revine și ceartă pe toată lumea: „Unde ar trebui să se încheie acest episod, ce ar trebui să pățesc? Dreptul la libera exprimare face parte din democrația noastră”