George Buhnici nu s-a aflat la primul derapaj. Ce spunea în urmă cu câteva luni: „Eu, la mare, aș vrea să mergem în fundul gol”

George Buhnici nu s-a aflat la primul derapaj. Fostul prezentator de la Pro TV a creat o adevărată controversă după ce a afirmat că foarte multe femei au celulită şi vergeturi, recomandându-le să meargă la sală, în loc să-şi facă tatuaje.

01 aug. 2022, 13:37
George Buhnici nu s-a aflat la primul derapaj. Ce spunea în urmă cu câteva luni: „Eu, la mare, aș vrea să mergem în fundul gol”
George Buhnici nu s-a aflat la primul derapaj

George Buhnici nu s-a aflat la primul derapaj. În cadrul unui podcast, vloggerul a făcut o serie de declarații, înainte să fie luat în „vizorul” oficialilor din cadrul CNCD și să revolte opinia publică din cauza declarațiilor pe care le făcuse.

Citeşte şi: Daniel Funeriu, despre „scandalul Buhnici”. Ce spune fostul ministru al educației: „A fost o discuție sănătoasă pentru România”

George Buhnici nu s-a aflat la primul derapaj

Suntem mai pudici și mai cretini ca niciodată. Uită-te la femei, a revenit la modă costumul de baie dintr-o singură piesă. Pe bune? O piesă? Dar ce s-a întâmplat, între timp, cu bikini care deveniseră din ce în ce mai subțiri, ca să vezi ceva piele? Că te îmbraci în costum de baie…

Mie îmi place, când mă duc la mare, să văd piele multă. Nu de-aia ne ducem acolo? Mi se pare că femeile au început să se îmbrace foarte tare, arătăm mai puțină piele ca niciodată, ori pentru că nu ne place cum arătăm, și există și multă frustrare. (…) Eu, la mare, aș vrea să mergem în fundul gol”, a spus George Buhnici.

Gojira i-a răspuns: ”Sunt locuri speciale pentru asta”.

George Buhnici a continuat: ”Dar de ce nu peste tot? Întrebare legitimă. De ce trebuie să purtăm costum de baie la mare?”.

Gojira: ”E o convenție

George Buhnici: ”Exact. Are legătură cu ceva natural?

Gojira: ”Are legătură, cu expulzarea lui Adam și Eva din Grădina Edenului. Are legătură cu păcatul originar

George Buhnici: ”Nu e natural

Gojira: ”Păi nu e natural, tocmai de-aia e păcat, de-aia ai cruce pe care trebuie să o porți. Crucea pe care trebuie să o porți tu, George Buhnici, este slipul la mare

George Buhnici: ”Fă o singură dată baie în fundul gol și o să vezi cât de bine te simți”.

George Buhnici nu s-a prezentat la CNCD

Prima audiere stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în cazul lui George Buhnici a avut loc pe 27 iulie. Fostul prezentator PRO TV nu s-a prezentat, însă avocata sa a cerut un nou termen, pentru că „Buhnici a suferit consecințe grave” după declarațiile controversate și că are nevoie de timp pentru a-și pregăti apărarea.

Viitorul termen stabilit de CNCD a fost stabilit pentru 23 august, iar până atunci, Buhnici va trebui să vină cu motive serioase pentru care a discriminat femeile.