George Burcea, alături de Catherine Zeta-Jones într-un serial Netflix. Viviana Sposub: „Bravo, iubire!”

George Burcea va juca într-un serial Netflix, alături de celebra Catherine Zeta-Jones. Producția va fi regizată chiar de regizorul Tim Burton.

22 sept. 2021, 10:43
George Burcea, alături de Catherine Zeta-Jones într-un serial Netflix. Viviana Sposub: „Bravo, iubire!”

George Burcea

, fostul soț al Andreei Bălan, a fost selectat pentru a juca într-un serial Netflix, alături de nimeni alta, decât celebra Catherine Zeta Jones, câștigătoare a unui premiu Oscar.

Actorul român a fost ales dintre o mulțime de candidați de către regizorul Tim Burton, un alt laureat al premiului Oscar, cunoscut pentru colaborările de succes cu Johny Depp.

După ce s-a aflat că George Burcea trăiește „visul american”, mai mulți prieteni s-au grăbit să-l felicite pe Instragram, iar printre cei care s-au bucurat pentru reușita sa, a fost și iubita acestuia, Viviana Sposub.

Prezentatoarea i-a transmis lui George Burcea un mesaj plin de susținere și tandrețe prin intermediul unui InstaStory. Tânăra a redistribuit un articol în care partenerul ei este pus alături de celebra Catherine Zeta-Jones și i-a transmis că este mândră de el. Cei doi s-au împăcat recent.

„Singura situație în care îmi place ca Burcea să apară lângă o altă femeie. Și ce femeie! Bravo, iubire! Sunt cea mai mândră!”, i-a transmis Viviana actorului.

Înainte să devină actor, George Burcea a fost marinar.  Românul a realizat în timp că alegerea riscantă de a deveni artist, a fost decizia potrivită.

„Din acest motiv am renunțat la meseria de marinar și am ales-o pe cea de actor”, a scris George Burcea pe rețele de socializare despre participarea lui în serial.

Serialul în care va juca burcea este cel mai recent proiect semnat de marele regizor Tim Burton. Pelicula se numește „Wednesday’ și este un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family”.

Fostul Andreei Bălan nu este sigurul român care va apărea în serial. Victor Dorobanțu a fost, de asemenea, pe placul regizorului. Filmările vor avea loc integral în România. George Burcea va interpreta rolul majordomului familiei, Lurch, iar Dorobanțu va interpreta rolul lui Thing, relatează SpyNews.