George Burcea va plăti pensie alimentară. Câţi bani va încasa Andreea Bălan

George Burcea și Andreea Bălan au pus capăt relației lor de mai bine de un an, dar procesul de divorț nu a ajuns la final. Cei doi se luptă pentru custodia celor două fetițe.

02 sept. 2021, 20:44
George Burcea va plăti pensie alimentară. Câţi bani va încasa Andreea Bălan

George Burcea va plăti pensie alimentară. Actorul va fi nevoit, cel mai probabil, să plătească pensie alimentară pentru cele două fetiţe pe care le are cu Andreea Bălan.

George Burcea va plăti pensie alimentară

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la finalul anului 2019, iar divorțul este încă în desfășurare. Cel mai probabil, cele două fetiței vor rămân în grija Andreei Bălan, iar actorul va fi nevoit să plătească pensie alimentară. Astfel, conform legii o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele sale. Potrivit Fanatik, pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar. Mai mult, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, așadar actorul va avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei.

Andreea Bălan nu mai poate face copii. Cum a reacţionat iubitul ei, Tiberiu Argint

George Burcea pare că a avut un an bun din punct de vedere financiar, în ciuda contextului greu creat de pandemie. În anul 2020, firma actorului, Goldstone Films SRL, care desfășoară activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, a reușit să obțină un profit cu 427% mai mare decât anul anterior, conform raportărilor depuse la ANAF. Firma a înregistrat un profit net de 73.907 de lei, la o cifră de afaceri de 129.633 lei.