George Burcea face publică povestea mamei sale. Soacra Andreei Bălan, victima violenţei: „Este dureros şi șocant”

George Burcea nu a avut o viaţă uşoară, a trecut prin momente cumplite, a cunoscut violenţa fizică şi verbală pe propria piele. Şi nu doar el, ci şi mama lui, pe care o consideră o eroină, pentru că a luptat pentru copiii ei.

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 20:04
George Burcea face publică povestea mamei sale. Soacra Andreei Bălan, victima violenţei: „Este dureros şi șocant”

Soţul Andreei Bălan a mărturisit că vrea să facă ceva împotriva violenţei domestice, iar pentru acest lucru are nevoie de fanii lui şi nu numai.

Sunt de-al vostru mai mult decat v-ati imagina. Si stiti de ce? Pentru ca si eu am crescut intr-un mediu in care violenta domestica era la ordinea zilei. Abuzurile psihice si fizice faceau parte din rutina. Stiu ca nu sunt singurul, stiu ca din pacate sunt prea multi ca mine, fie ei adulti sau copii acum. Din pacate suntem atat de multi la nivel mondial incat nu exista un numar exact care sa ne reprezinte„, a scris George Burcea, soțul Andreei Bălan, pe Instagram. 

Toti vorbesc despre violenta domestica, dar multi care traiesc cu ea ajung sa o proiecteze ca normalul lor si nu o mai pot defini. Cu atat mai mult sa ii vada si consecintele. Voi le stiti? Fie ca le stiti sau nu, doriti sa va alaturati cauzei mele?

Am decis sa lupt impotriva violentei domestice prin diverse mijloace, insa lupta nu e de ajuns. Trebuie sa ne educam in aceasta directie pentru a o combate. Cum facem asta? Facem o carte despre mama mea, eroul ridicat din violenta domestica, un film despre ea la al carui scenariu lucrez deja si o campanie ampla!„, a adăugat el. 

Povestea mamei sale, detaliată printr-un video

 Povestea mamei lui George este dezvoltată prin intermediul unui video, al cărei protagonistă este actrița Monica Davidescu. 

Numele meu este George Burcea. Sunt actor la Teatrul Național București, producător independent și membru al Asociației Goldstone, fondată de curând. Am decis să scriu un roman bazat pe povestea de viață a mamei mele. De ce? Pentru că este dureros. Și șocant. Și foarte multe femei se vor regăsi. Viața mamei mele nu a fost un basm. Ceea ce face această poveste specială e că ea nu a renunțat și a luptat pentru copiii ei. Și asta o face o eroină.

Cu ajutorul Asociației Goldstone, am lansat o strângere de fonduri pentru a susține acest proiect. Obiectivul nostru este de a transforma romanul într-un film. Cred cu tărie că acest proiect va avea un rol important în a schimba percepția oamenilor cu privire la violența domestică. Vrem să ajutăm victimele să aibă o nouă viață. Alături de aceste două proiecte, pregătim lansarea mai multor campanii pentru a atrage atenția asupra violenței domestice„, a mai scris George, pe Instagram.