George Burcea, gest surprinzător după ce Viviana Sposub a rupt orice legătură cu el pe social media

George Burcea continuă să o urmărească Viviana Sposub și chiar să posteze poze cu aceasta, chiar dacă prezentatoarea a șters orice urmă a actorului de pe rețelele de socializare.

19 aug. 2021, 20:04

George Burcea nu a renunțat la Viviana Sposub chiar dacă frumoasa prezentatoare TV a transmis un mesaj destul de clar, după ce a șters toate pozele cu actorul de pe conturile de socializare și nici nu-l mai urmărește pe Instagram.

Burcea a postat recent o poză cu Viviana, în care prezentatoarea face reclamă la un balsam de rufe, campania fiind un proiect recent al brunetei.

Mesajul este unul foarte simpatic, iar imaginea a apărut mai întâi pe pagina de Instagram a prezentatoarei. Viviana Sposub nu a făcut nicio declarație oficială până la acest moment cu privire la statutul relației cu George Burcea.

Analizând după imaginile pe care le postează Viviana Sposub pe Instagram, ea ar da de înțeles că nu există vreun element care să-i tulbure viața. Cu toate acestea prezentatoarea a postat și un clip de la mare însoțit de o melodie de dragoste extrem de tristă.

Acesta ar putea fi încă un indiciu pe care Viviana îl oferă fanilor cu privire la faptul că relația ei cu George Burcea se află într-adevăr într-un moment de cumpănă.

George Burcea și Viviana Sposub, posibilă despărțire. Gestul care i-a trădat: „Au dispărut toate pozele!”

Viviana Sposub și George Burcea

formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, cu toate acestea, fanii au observat că fosta asistentă TV a șters toate fotografiile cu iubitul ei de pe conturile de socializare.

Recent cei doi îndrăgostiți au împlinit un an de când se află într-o relație, iar gestul Vivianei este într-adevăr unul teribil de straniu, însă și mai ciudat este faptul că partenerul ei, George Burcea a păstrat pozele cu iubita lui pe contul de social-media.

Fanii au postat imediat comentarii pe profilul de socializare al frumoasei brunetei, îngrijorați de o posibilă despărțire:

”Pozele împreună cu George au dispărut…”, au remarcat internauții, pe Instagram.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo.” a mărturisit Viviana Sposub, în urmăcu un an, relatează Capital.ro.