Viviana Sposub și George Burcea, posibilă despărțire. Gestul care i-a trădat: „Au dispărut toate pozele!”

Viviana Sposub și George Burcea nu s-au mai afișat de ceva vreme împreună, iar recent fanii au observat un detaliu care ar indica că idila dintre cei doi s-a terminat.

18 aug. 2021, 18:31
Viviana Sposub și George Burcea, posibilă despărțire. Gestul care i-a trădat: „Au dispărut toate pozele!”

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, cu toate acestea, fanii au observat că fosta asistentă TV a șters toate fotografiile cu iubitul ei de pe conturile de socializare.

Recent cei doi îndrăgostiți au împlinit un an de când se află într-o relație, iar gestul Vivianei este într-adevăr unul teribil de straniu, însă și mai ciudat este faptul că partenerul ei, George Burcea a păstrat pozele cu iubita lui pe contul de social-media.

Fanii au postat imediat comentarii pe profilul de socializare al frumoasei brunetei, îngrijorați de o posibilă despărțire:

”Pozele împreună cu George au dispărut…”, au remarcat internauții, pe Instagram.

În urmă cu ceva vreme, Viviana Sposub declara că în timpul filmărilor la emisiunea Ferma și-a întâlnit sufletul pereche și că relația dintre ea și actor a devenit una extrem de serioasă.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo.” a mărturisit Viviana Sposub, în urmăcu un an, relatează Capital.ro.

Viviana Sposub a arătat testul de sarcină: „Emoțiile de azi-dimineață”

Viviana Sposub

a arătat testul de sarcină pe reţelele de socializare, cu câteva minute înainte să intre în emisiunea „Vorbeşte lumea”, unde a revenit de curând. Ea şi George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de iubire şi se pare că îşi doresc să devină părinţi.

Viviana Sposub a arătat testul de sarcină. Cu câteva minute bune înainte de prima ediție de la “Gașca Vorbește Lumea”, Viviana Sposub a realizat o înregistrare în care a dezvăluit că iubitul ei se află în platoul de la Pro TV și o susține enorm. Mai mult, cei doi s-au sărutat, după ce George Burcea și-a dat masca de protecție jos.

Bruneta a arătat un test de sarcină pe care îl avea în mâna dreaptă și l-a dus în zona feței. Înainte să publice video-ul pe IG Story, vedeta a notat următorul mesaj: “Emoțiile de azi-dimineață”.  Testul de sarcină pare a fi unul rapid, însă, până acum, niciunul dintre ei nu a comentat nimic.