George Burcea „la cuțite” cu Liviu Vârciu! Cum au ajuns cei doi în această ipostază: „Ăștia suntem, atâta putem!’’

George Burcea revine în forță pe micile ecrane. Actorul urmează să își facă apariția în noul serial Antena 1, alături de Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel.

27 oct. 2023, 17:23
George Burcea „la cuțite” cu Liviu Vârciu! Cum au ajuns cei doi în această ipostază: „Ăștia suntem, atâta putem!’’
George Burcea „la cuțite” cu Liviu Vârciu! Cum au ajuns cei doi în această ipostază: „Ăștia suntem, atâta putem!’’

George Burcea face, mai nou, parte din distribuția serialului de comedie „Bravo, tată!”, difuzat în fiecare duminică la ora 20:00 pe Antena 1, aducând în fața telespectatorilor secvențe pline de umor. Această producție îi are ca protagoniști pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați cu origini complet diferite, care devin prieteni într-un context cu totul special, mai exact, copiii lor sunt înscriși la aceeași grădiniță. George Burcea interpretează un personaj care se dovedește a fi rivalul lui Liviu Vârciu în acest nou serial de comedie.

Citește și: Motivul secret pentru care George Burcea a lipsit de la ziua fetiței lui. Ce mesaj a transmis actorul pe rețelele de socializare

,,Am primit cu bucurie propunerea de a juca în Bravo, tată!, pentru că este un serial care expune realitatea tăticilor și, automat, a familiilor din România. Cu siguranță, mulți tatici se vor regasi în personajele noastre. Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală. Automat, îți faci și tu, ca parinte, noi amici sau prieteni. Imi plac proiectele în care joc alături de colegi actori pe care îi știu, iar din distribuție îi știam pe toti, jucasem alaturi de ei și mi-a fost ușor să mă alătur poveștii și atmosferei de pe set. Într-o zi, am mers la filmare cu fetițele mele, iar Fodor, Vârciu, Pavel și Natanticu erau îmbrăcați în super eroi.  Fetițele au început să țipe de bucurie, crezând că au venit animatorii și că este o petrecere acolo. A fost o experiență superbă, pentru că eram tăticul care trebuia să aibă grijă de copii și, în același timp, trebuia să-mi fac și meseria de actor’’, povestește George Burcea despre apariția în noul serial de comedie.

,,Cred că personajul meu a fost unul dintre cele care l-au pus într-o ipostază stânjenitoare pe Mario, tăticul jucat de Liviu Vârciu, care nu prea își dorește să se dezvolte prin Yoga, dar care este obligat să o facă, iar ce s-a întâmplat pe set veți afla doar urmărind serialul. Ăștia suntem, atâta putem!’’, declară, amuzat, actorul.

Serialul de comedie „Bravo, tată!”, produs de Antena 1, prezintă telespectatorilor personaje cunoscute din lumea teatrului, filmului și televiziunii, oferind situații amuzante care vor bucura publicul. Intriga serialului se axează pe patru tați proveniți din medii total diferite, care devin prieteni datorită copiilor lor.

Pe măsură ce acești patru bărbați, un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat cu o mentalitate mai veche care încă mai vinde haine și parfumuri din portbagajul mașinii, trec prin diverse experiențe și situații, telespectatorii vor descoperi întâmplările lor urmărind serialul „Bravo, tată!”, difuzat în fiecare duminică la ora 20:00 pe Antena 1 și disponibil și pe platforma AntenaPLAY.

Citește și: George Burcea a ajuns la sapă de lemn? Unde a fost fotografiat actorul. Spune tot despre situația lui financiară