George Burcea, mesaj şocant pe Facebook înainte de DIVORŢ. „Andreea Bălan este născută pentru a rămâne lângă Keo”

Andreea Bălan a avut o relație de mai bine de opt ani cu Keo înainte de căsătoria cu George Burcea. Motivul despărțirii de Keo a fost faptul că acesta mai avea o relație de câțiva ani cu Misty, o cântăreață cu care artistul a colaborat în trecut. 

10 mart. 2020, 09:42
George Burcea, mesaj şocant pe Facebook înainte de DIVORŢ. „Andreea Bălan este născută pentru a rămâne lângă Keo”

Andreea Bălan nu a putut ierta trădarea şi a decis că era mia bine să se despartă de Keo. Apoi l-a cunoscut pe George Burcea la filmări și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au împreună două fetițe, iar imediat după nașterea micuței Clara cei doi au decis să se căsătorească.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu o lună, iar anunțul l-a făcut chiar artista.

George Burcea, dezvăluiri şocante despre căsnicia cu Andreea Bălan. „O făcătură ordinară!”

Între timp, pe pagina de socializare a lui George Burcea a apărut un mesaj halucinant.

„Eu zic așa… Relatia ei cu tine a fost o furie a trecutului! De ce piesele scoase după ruptura de Keo sunau doar despre trecutul ei, despre trădare, dezamăgire, iubire imensă?! George, Andreea este născuta pentru a rămâne lânga Keo și noi, majoritatea, așa ne dorim să o vedem!!! Tu ai ales să fii actor și în familie, nu numai pe scena! Misty cred că are toate motivele să fie îngrijorată!!!!!”, a scris o fană a Andreei Bălan pe pagina de Facebook a lui George Burcea.

George Burcea, prima reacţie despre NOUA RELAŢIE. Replică dură la declaraţiile Andreei Bălan

Andreea a vorbit la televizorul care a fost motivul despărțirii și dacă mai este vreo cale de împăcare.

„Este foarte important ca iertarea asta să vină dacă el îşi doreşte să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă aşa şi dacă comportamentul lui este ca în ultimele trei luni. Eu îmi doresc să fie ca înainte, doar că el nu dă semne, şi atunci trebuie să îl eliberez. Eu nu pot să îl ţin legat. Dacă el nu îşi mai doreşte această familie, evident că vom ajunge la divorţ”, a spus Andreea Bălan despre relația ei cu George Burcea.