George Burcea rupe tăcerea după clipul în care îndeamnă la violență domestică: „Ceea ce am spus este impardonabil”

George Burcea a postat pe contul personal de Instagram un mesaj în care își cere scuze public pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut cu o zi în urma, în care spunea că anumite femei merită să fie bătute.

24 nov. 2021, 23:37
George Burcea rupe tăcerea după clipul în care îndeamnă la violență domestică: „Ceea ce am spus este impardonabil”

George Burcea a publicat o postare prin intermediul căreia își cere scuze public pentru clipul în care a îndemnat la violență împotriva femeilor.

„Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică.

În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste nici și niciunei femei.

George Burcea, clip halucinant în care îndeamnă bărbații să-și lovească partenerele: „Fetelor, vă doresc să vă ia la palme cu scaune, cu capace, pentru că asta meritați. Bărbați, bateți-le!” VIDEO

Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de situație. Înțeleg de ce este complet greșit ceea ce am spus și înțeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică și bolnavă. Îmi pare foarte rău și nu pot face altceva decât să îmi cer iertare și să mă educ mai mult pe acest subiect. Îmi asum valul de reacții negative. Ceea ce am spus este impardonabil și este normal ca oamenii să mă tragă la răspundere.

Îmi asum responsabilitatea, îmi cer scuze încă o dată și îmi pare rău. Înțeleg durerea femeilor care trec prin violență domestică zi de zi și care își protejează agresorii. Vreau să ajut, în niciun caz nu îmi doresc să fiu parte din problemă. Asta mi-am dorit dintotdeauna, să ajut, dar intenția nu justifică în niciun fel cuvintele pe care le-am folosit.

Reacția Vivianei Sposub, după ce George Burcea a instigat la violență domestică: „Nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă”
Voi continua să lupt împotriva violenței domestice, iar cu siguranță greșeala pe care am făcut-o m-a determinat să înțeleg mai bine gravitatea acestui subiect”, este mesajul transmis de George Burcea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)


loading...