George Burcea, clip halucinant în care îndeamnă bărbații să-și lovească partenerele: „Fetelor, vă doresc să vă ia la palme cu scaune, cu capace, pentru că asta meritați. Bărbați, bateți-le!” VIDEO

George Burcea a postat recent pe TikTok un clip revoltător în care îndeamnă bărbații să-și bată partenerele, deoarece asta susține actorul că ar "merita" femeile ce l-au ironizat.

23 nov. 2021, 17:03
George Burcea, clip halucinant în care îndeamnă bărbații să-și lovească partenerele: „Fetelor, vă doresc să vă ia la palme cu scaune, cu capace, pentru că asta meritați. Bărbați, bateți-le!” VIDEO

George Burcea a iscat o adevărată controversă, care i-a șifonat imaginea publică de „bărbat cumsecade”.

Actorul a postat pe TikTok un clip de-a dreptul halucinant, în care îndeamnă bărbații să-și bată cu sălbăticie partenerele. Postarea a stârnit foarte multe reacții negative din partea fanilor, cărora nu le-a venit să creadă că actorul are un asemenea discurs.

George Burcea rupe tăcerea despre relaţia cu Andreea Bălan: „De două luni mi se permite să le iau pe fete”

În urma comentariilor dezaprobatorii, actorul a șters postarea, însă fanii, în special femeile și fetele care îl apreciază, au rămas șocați de discursul lui George Burcea, mai ales că acesta are la rândul său două fiice din relația cu Andreea Bălan.

Postarea este cu atât mai revoltătoarea cu cât George Burcea a publicat o carte în care condamnă violența domestică, volum intituat „Scrisoare către Ceaușescu”, care ar urma să aibă parte și de o ecranizare cinematografică cu nume mari din zona filmului.

Discursul actorului care instigă la violență domestică este de fapt o reacție față de femeile care l-au ironizat deoarece acestuia îi place să gătească. Mai mult, actorul chiar menționează că și bunica sa era bătută violent de către soțul ei și se pare că aceste episoade violente la care George Burcea ar fi asistat în copilărie l-au marcat profund. În mod bizar, actorul se referă la sine însuși ca fiind „un copil de 33 de ani”, adresare care sugerează că actorul este încă prea imatur să ignore remarcile răutăcioase din partea femeilor și acționează în consecință.

“Fraților, dacă le place mai mult un bărbat care le bate decât unul care le ajută în casă… dați-le ce merită, brooo.
Eu lupt cu voi și voi mă înjurați că eu gătesc, mă jigniți că eu gătesc, băi fetelor vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace,  cum îi dădea bunicul bunicii mele. Vă doresc capace în cap pentru că se pare că asta meritați, sincer. Unele femei asta merită, bro. În momentul în care vedeți un copil de 33 de ani că sare în apărarea voastră a femeilor, voi spuneți „da băi, dar gătește, pămpălache. Bărbați, bateți-le. Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, ca asta merită probabil, iertați-mă. Să ajung pe tot TikTok-ul și pe tot internetul din România…”, a afirmat George Burcea.


Editorul Andrei Ruse, scriitorul la rândul său și cel care a publicat romanul lui Andrei Burcea la editura Hyperliteratura, a dat o declarație oficială vis-a-vis de discursul actorului. Acesta a menționat că este la rândul său șocat de comportamentul lui Andrei Burcea și are în vedere să retragă de piață, volumul ce poartă semnătura actorului.

George Burcea va plăti pensie alimentară. Câţi bani va încasa Andreea Bălan

„Nu cred că am văzut un gest mai imatur și odios împotriva a fix ceea ce vrei să promovezi: lupta împotriva violenței domestice. Am decis să public la Hyperliteratura romanul „Scrisoare către Ceaușescu” pentru că mi s-a părut că e o carte plină de emoție, care arată drama unei familii prinsă în vârtejul nesfârșitelor bătăi și abuzuri, „bonus” problema eternă a alcoolismului. Și am zis, da: o astfel de carte, scrisă de o persoană cu oarece impact în conștiința publică, chiar poate aduce schimbări.

Nu, dragilor, nu sunt de acord sub nicio formă cu ce a zis George Burcea. Voi avea una-două, zece, dacă va fi nevoie, discuții cu el, încât să înțeleg că a fost o greșeală. O rătăcire. Vreau să fie așa. În caz contrar, cu siguranță voi opri această colaborare, pentru că prin Hyperliteratura mi-am propus o sumedenie de lucruri (promovarea autorilor români, promovarea istoriei corecte a României, promovarea marketingului și comunicării românești mai nou, promovarea poveștilor românești per total), dar în niciun caz să fie agresate femeile, oricât de „românesc” ar părea acest lucru.”, a declarat Andrei Ruse, pe contul personal de Facebook.

 


loading...
Partenerii noștri