George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, şi Viviana Sposub s-au apropiat foarte mult în perioada petrecută împreună la "Ferma", dar ambii au declarat că nu sunt într-o relaţie, deşi atracţia dintre ei a fost vizibilă. Cei doi sunt legaţi şi de faptul că amândoi au acelaşi oraş natal, Botoşani, unde chiar plăuiau să meargă împreună pentru a-şi vizita părinţii.

RomaniaTV.net
26 sept. 2020, 08:56

Săptămâna aceasta, concurenții au fost legați doi câte doi și au fost nevoiți să ducă la bun sfârșit provocările. Însă, după ce George Burcea l-a trimis la duel pe Paul Diaconescu, iar acesta din urmă l-a ales ca adversar pe Octavian Ciovică, doi concurenți au rămas fără parteneri de sfoară, astfel încât Mihaela Rădulescu, gazda show.ului, a decis ca George și Viviana să petreacă timpul rămas împreună, aşa că asistenta tv a ajuns în patul actorului.

Reporterii RomaniaTV.net au descoperit sâmbătă că între cei doi pare să fie mai mult decât s-a văzut în timpul emisiunii, fiind surprinşi în ipostaze tandre în gara din Constanţa. 

Din imagini reiese că George şi Viviana sunt deja mult mai apropiaţi decât s-a văzut la TV, iar planurile de a călători împreună par să fi început cu o vacanţă la mare, înainte de a ajunge în Botoşaniul natal.

În ediţia din această săptămână, echipa formată din Viviana Sposub şi Octavian Ciovică a pierdut duelul, dar au mai primit o șansă: pot intra în Tabăra Bandiților doar dacă vor câștiga duelul împotriva a doi bandiți. Astfel, Viviana Sposub a hotărât să lupte împotriva Alinei Pușcău, iar pilotul de raliuri nu are altă opțiune decât să lupte împotriva lui Gabriel Toader.

Citeşte şi: Surpriză! Dublă eliminare la Ferma. Un băiat şi o fată au fost eliminaţi