George Clooney a făcut o toxiinfecţie alimentară în Italia

George Clooney a suferit o toxiinfecţie alimentară după ce a luat cina, recent, la un restaurant aflat în apropiere de somptuoasa reşedinţă pe care actorul american o deţine în Italia.

RomaniaTV.net
07 iul. 2012, 15:20
George Clooney a făcut o toxiinfecţie alimentară în Italia

Starul american şi iubita lui Stacy Keibler s-au îmbolnăvit după cina luată la un restaurant din Cernobbio, la începutul acestei săptămâni, informează contactmusic.com.

„Am mâncat ceva alterat în Italia, iar toţi cei prezenţi la masa noastră au suferit o toxiinfecţie alimentară. Suntem încă în Italia”, a anunţatr Stacy Keibler într-un mesaj postat pe Twitter.

Simptomele nu au fost severe, iar actorul, iubita sa şi prietenii lor nu au fost spitalizaţi.

Proprietarul acelui restaurant a acordat un interviu pentru site-ul TMZ.com în care afirmă că preparatele servite în stabilimentul său au fost proaspete şi că actorul s-a îmbolnăvit în altă parte.

George Clooney, iubita sa şi câţiva prieteni îşi petrec vacanţa de vară la reşedinţa pe care actorul o deţine pe malul lacului Como din nordul Italiei. Ei sunt însoţiţi în această vacanţă de Einstein, câinele din rasa cocker al starului american.

George Clooney a cumpărat acea vilă somptuoasă din oraşul Laglio pentru suma de 10 milioane de lire sterline în anul 2002. După ce a fost foarte supărat că a fost fotografiat de paparazzi în timpul unei vacanţe petrecute în acea reşedinţă, actorul a anunţat, în 2010, că va scoate vila la vânzare. Starul a primit imediat multe oferte, presa vehiculând la un moment dat numele fotbalistului englez David Beckham, însă George Clooney s-a răzgândit şi a decis să păstreze proprietatea, retrăgând-o de pe piaţă.

George Clooney are o relaţie cu Stacy Keibler care a început în vara anului trecut, la scurt timp după ce starul american s-a despărţit de modelul italian Elisabetta Canalis.

Stacy Keibler, care este mai tânără cu 18 ani decât actualul ei partener de viaţă, este actriţă, model şi fostă luptătoare de wrestling.