George Cosac, despre retragerea Simonei Halep din echipa de Fed a României. „Nu am văzut-o niciodată atât de epuizată”

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Stuttgart pe motiv că meciurile de la Rouen, din Fed Cop, au epuizat-o. Nr. 2 WTA a a vut o declaraţie ciudată legată de viitorul său în echipa de Fed Cup a României.

25 apr. 2019, 06:39
George Cosac, despre retragerea Simonei Halep din echipa de Fed a României. „Nu am văzut-o niciodată atât de epuizată”

Simona Halep a evitat să spună momentan dacă va participa și la anul în echipa de Fed Cup a României, deși nu renunță la visul ei de a câștiga mult râvnitul trofeu.

„Este prea la cald acum, ca să spun ceva. Sunt epuizată, așa că vom vedea ce va fi în viitor. Visul va rămâne mereu acela de a juca o finală de Fed Cup. Vom vedea. Dacă voi fi sănătoasă și aptă, atunci voi da 100% pe teren!”, a spus Simona Halep.

Preşedintele FR Tenis i-a decis soarta lui Florin Segărceanu după semifinala de Fed Cup

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a spus că nu se pune problema ca Simona Halep să nu mai vină la echipa României de Fed Cup, pentru a se concentra exclusiv pe turneele la care participă.

„Nu, este prea devreme, sunt speculații. Ați văzut cum se specula până acum că Simona își dă sufletul strict în competițiile care o interesează personal, adică în circuitul WTA. Acum le-a dat peste nas tuturor celor care au tras această concluzie incorectă. S-a văzut clar că și-a dat sufletul. Practic, ea este indisponibilă la un turneu extrem de important acum pentru că a luptat pentru România. Așa cum a declarat, își dorește să câștige Cupa. Sunt convins că în viitorul apropiat, dacă nu la anul, în cel mult 2 ani, echipa noastră va fi capabilă să câștige cupa”, a spus George Cosac.

„Din păcate, iată că accidentarea Simonei a fost serioasă. Eu am fost în vestiar după meci și niciodată nu am văzut-o atât de epuizată, cu durerile respective. Era, efectiv, epuizată, întinsă pe canapea”, a mai spus George Cosac.