George Craioveanu, primul interpret de muzică populară care şi-a asumat orientarea sexuală, show-uri incendiare pe TikTok. Cum le imită pe Niculina Stoican şi pe Stana Izbaşa

George Craioveanu este primul cântăreţ de muzică populară din România care şi-a asumat orientarea sexuală. Pe TikTok, artistul are o comunitate mare de urmăritori pentru care realizează show-uri travesti, imitând artiste consacrate de la noi. Printre acestea, Niculina Stoican şi Stana Izbaşa.

01 feb. 2022, 16:13
George Craioveanu, primul interpret de muzică populară care şi-a asumat orientarea sexuală, show-uri incendiare pe TikTok. Cum le imită pe Niculina Stoican şi pe Stana Izbaşa

George Craioveanu, primul interpret de muzică populară care şi-a asumat orientarea sexuală, este vedetă pe TikTok. Cele mai apreciate clipuri sunt cele în care apare travesti. Artistul are şi un nume de scenă: travesty_lepabrena. Numele l-a împrumutat de la artista sârboaică Lepa Brena, care, alături de Stana Izbaşa şi de Niculina Stoican, îl inspiră pe George.

Pe TikTok, artistul adoptă imaginea unei blonde cochete, cu un decolteu generos.

Bineînţeles că este un pamflet, toată lumea face travesti pe TikTok. Travesty-ul este o artă, se face de când e lumea, şi mai ales dacă îţi stă bine, atunci trebuie să investeşti în asta”, a declarat George Craioveanu pentru Star Popular.

George Craioveanu, primul interpret de muzică populară care se declară gay, este vedetă pe TikTok

Pentru a deveni „femeie”, cântărețul a apelat la o pereche de sâni artificiali pe care i-a achiziționat dintr-un sex-shop. Despre faptul că ar putea fi judecat de colegii de scenă, George spune că nu-l interesează. Ba, chiar, face o dezvăluire şocantă: şi colegii lui apelează la hainele nevestelor pe ascuns.

Citeste si Văduva cântăreţului Dumitru Stroie, mort într-un accident de circulaţie, mărturii teribile: „Eu n-aş putea să mai fiu niciodată cu un alt bărbat. Pot să trăiesc şi fără să fiu mamă”

De colegii din muzică populară nu mai pot eu și d-asta nu-mi arde mie. Colegii de muzică populară, când sunt plecate nevestele de acasă, bineînțeles că se rujează și se îmbracă în fustele și rochiile lor și se uită în oglindă cum le stă. D-aia nu mai pot eu de colegii din muzică populară. Extraordinar, de acolo  mi-am pierdut eu pâinea, din cauza lor… ”, spune, ironic, George Craioveanu.

S-a mutat de 15 ani în Austria pentru că în România nu se simţea acceptat

George Craioveanu este singurul dintre interpreții care a avut curajul să-și asume orientarea sexuală. Pentru că nu s-a simţit acceptat în ţara natală, artistul a decis să-şi caute fericirea în Austria. De 15 ani, trăieşte la Viena. A ales să-şi trăiască viaţa aşa cum simte, fără să-şi ia o soție drept paravan, așa cum se întâmplă în cazul multor cântăreți.

@travesty_lepabrena♬ sunet original – muzica.de.suflet

@travesty_lepabrena♬ sunet original – Muzica.Top.România!