George Maior vine pe 12 iunie la comisia de anchetă privind prezidenţialele din 2009

George Maior, fostul director al SRI, a anunţat comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 că poate veni la audieri în data de 12 iunie, au declarat surse din cadrul comisiei pentru News.ro. Iniţial, membri comisiei de anchetă au decis ca Maior să fie invitat pe data de 6 iunie.

RomaniaTV.net
24 mai 2017, 11:23
George Maior vine pe 12 iunie la comisia de anchetă privind prezidenţialele din 2009

Membrii Comisiei au decis, marţi, că George Maior, directorul SRI în 2009, va fi audiat pe 6 iunie. „Astăzi Comisia a decis ca pe data de 6 iunie să fie invitat domnul George Maior la Comisie. Mâine dimineaţă va fi trimisă această invitaţie în mod oficial”, a spus Fifor. El a precizat că, cel mai probabil, în aceeaşi săptămână vor fi audiaţi Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, însă o decizie finală nu a fost încă luată.

Comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 va continua săptămâna viitoare audierea lui Mircea Geoană, în dimineaţa zilei de luni, urmând să îi cheme apoi pe Vasile Blaga, Ana Maria Pătru, Neculai Onţanu, Anghel Iordănescu, Marcel Opriş şi alţi politicieni şi diplomaţi implicaţi în procesul electoral.