George Michael şi-a amânat toate concertele

Cântăreţul britanic George Michael şi-a amânat toate concertele pe care urma să le susţină în a doua parte a turneului său european, din cauza pneumoniei severe cu care a fost diagnosticat la începutul acestei săptămâni, a anunţat, vineri, purtătoarea de cuvânt a artistului.

RomaniaTV.net
26 nov. 2011, 09:46
George Michael şi-a amânat toate concertele

Ea a negat, cu această ocazie, informaţia potrivit căreia starul britanic ar suferi de o maladie cardiacă gravă şi a spus că starea de sănătate a cântăreţului, internat într-o clinică din Viena, „se îmbunătăţeşte treptat”.

„George Michael suferă din cauza unei pneumonii, iar toate celelalte speculaţii despre boala lui sunt nefondate şi neadevărate. Are parte de un tratament medical excelent, organismul său răspunde la tratament, iar starea lui de sănătate se îmbunătăţeşte treptat”, se afirmă în comunicatul emis de purtătoarea de cuvânt a artistului britanic.

Medicii l-au sfătuit pe cântăreţ să îşi amâne toate concertele pe care urma să le susţină în partea a doua a turneului său european, intitulat „Symphonica”.

Starul britanic este tratat de medicii Christoph Zielinski şi Thomas Staudinger de la clinica AKH din Viena.

„George Michael a fost diagnosticat cu o pneumonie severă şi este pacientul nostru. Starea lui este stabilă şi acum răspunde la tratament. Din punct de vedere medical, timpul de care va avea nevoie până la vindecarea completă nu poate fi estimat, dar el nu va putea să îşi susţină celelalte concerte programate. În afară de tratamentul medical, odihna completă şi liniştea sunt două condiţii obligatorii pentru el”, au afirmat cei doi medici.

În vârstă de 48 de ani, George Michael şi-a anulat concertul de la Viena, de luni seară, cu puţin timp înainte de ora la care acesta fusese programat.

Connie Filippello, purtătoarea de cuvânt a artistului, a declarat, miercuri, că George Michael şi-a amânat concertele pe care urma să le susţină la Viena, Strasbourg (Franţa) şi Cardiff (Marea Britanie), dar show-urile vor fi reprogramate.

Vineri, Connie Filippello a anunţat că toate concertele pe care starul urma să le susţină în partea a doua a turneului său european – trei în noiembrie şi alte 11 în luna decembrie – au fost amânate.

Purtătoarea de cuvânt a artistului a anunţat că va reveni cu alte precizări după ce show-urile vor fi reprogramate şi i-a sfătuit pe fanii cântăreţului să păstreze biletele pe care le-au cumpărat.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum „Careless Whisper”, „Faith ” şi „Last Christmas”.