George Michael va fi înmormântat pe 26 martie, la trei luni de zile de la moartea sa

George Michael va fi înmormântat pe 26 martie, la trei luni de la moartea sa. Îndrăgitul artist şi-a lăsat întreaga avere celor două surori. 

RomaniaTV.net
14 mart. 2017, 13:05
George Michael va fi înmormântat pe 26 martie, la trei luni de zile de la moartea sa

Întreaga avere a superstarului, de 100 de milioane de lire sterline, va fi împărţită între cele două surori, Yoida, 57 de ani, şi Melanie, 55 de ani, cea care era şi coafeza sa şi îl însoţea în turnee. Ea primeşte şi casa din Londra, evaluată la 10 milioane de lire sterline. George Michael nu l-a trecut în testament pe tatăl său, în vârstă de 80 de ani, despre care spunea că a fost abuziv. 

George Michael a murit la doar 53 de ani, în ziua de Crăciun. Abia după trei luni, testele legiştilor au scos la iveală faptul că afecţiunile la inimă şi ficat l-au răpus pe cântăreţ. 

Funeraliile vor avea loc pe 26 martie, şi vor fi două ceremonii. Una restrânsă, doar cu familia, şi o a doua la care vor veni şi prietenii dragi ai muzicianului, inclusiv Elton John, Kate Moss şi Geri Halliwell.

George Michael va fi înmormântat la Londra, alături de mama sa, de care a fost foarte apropiat. Moartea fostei balerine, în 1997, a fost o traumă pentru cântăreţ.