George Piştereanu şi Andrei Stoica, unul dintre cele mai intense dueluri. Cine a fost eliminat

Andrei Stoica și George Piștereanu au oferit unul dintre cele mai intense dueluri, chiar dacă luptătorul s-a impus după două probe.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 20:55
George Piştereanu şi Andrei Stoica, unul dintre cele mai intense dueluri. Cine a fost eliminat

Lupta dintre cei doi a fost foarte strânsă atât atunci când au fost provocați să recupereze cu gura mere dintr-un butoi plin cu apă și să le arunce într-un coș, cât și atunci când au avut de construit o băncuță care trebuia să se potrivească într-un anumit model. 

George Piștereanu a părăsit astfel competiția, nu înainte de a transmite câteva gânduri celorlați concurenți și de a spune că o propune pe Viviana Sposub pentru funcția de femier șef al săptămânii.

Citeşte şi: Anna Lesko, „părăsită” la Ferma: „Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu”

Cine este concurentul-surpriză care a luat premiul de 50.000 de euro

Fanii emisiunii Ferma 2020, de la Pro TV, vor avea o mare surpriză, când vor afla cine va pune mâna pe premiul de 50.000 de euro. Chiar dacă pe micile ecrane, emisiunea este în plină desfășurare, filmările reality show-ului s-au terminat însă de ceva timp şi s-a aflat câştigătorul.

Ediția din acest an a show-ului de la PRO TV pare să aibă un deznodământ surprinzător. Premiul de 50.000 de euro pare să fie adjudecat de unul dintre concurenții-surpriză. După ce a ratat finala din 2015, în urma unei accidentări serioase, Augustin Viziru este dat drept marele câștigător al ediției de anul acesta al emisiunii, potrivit Cancan.ro.