George Puşcaş are oferte din toată Europa, dar pleacă în turneul din Asia cu Inter Milano

George Puşcaş a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D din cauza problemelor financiare şi nu a putut activa clauza de transfer definitiv.

16 iul. 2019, 08:08
George Puşcaş are oferte din toată Europa, dar pleacă în turneul din Asia cu Inter Milano

George Puşcaş, aflat în atenţia mai multor echipe din Italia şi din alte ţări europene, a fost anunâat de şefii lui Inter Milano că nu va fi oprit în lot, mai ale că este dorit de Fiorentina, ŢSKA Moscova şi Hamburg.

„Tricolorii” U21 s-au dezlănţuit într-un club de fiţe de pe Litoral. Puşcaş, marcat om la om de două bombe-sexy FOTO

Potrivit „La Gazzetta dello Sport”, atacantul care a impresionat la Euro U21 are ocazia să-l impresioneze pe noul antrenor al lui Inter, Antonio Conte. Tehnicianul se confruntă cu o criză de atacanţi, după ce Mauro Icardi nu mai este în vederile sale, iar Matteo Politano este accidentat. Avându-i la dispoziţie doar pe Facundo Colido, 19 ani, şi Sebastiano Esposito, 17 ani, pe lângă mai experimentatul Samuele Longo, 27 de ani, cu un meci la Inter şi opt împrumuturi în opt ani, Antonio Conte l-a chemat pe George Puşcaş pentru turneul pe care echipa îl va efectua în China şi Singapore.