George Scutaru: Semnăturile pentru moţiunea de cenzură a ACL au fost strânse

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, George Scutaru, a anunţat miercuri că au fost strânse semnăturile necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură şi se aşteaptă momentul oportun din punct de vedere politic, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
10 sept. 2014, 09:30
George Scutaru: Semnăturile pentru moţiunea de cenzură a ACL au fost strânse

„În câteva zile, moţiunea de cenzură va fi depusă şi va fi concentrată pe abuzul realizat de PSD prin Ordonanţa privind migraţia politică, care încununează alte acte normative puse în practică de Guvernul Ponta pentru a frauda alegerile. Semnăturile sunt strânse, textul este redactat. Este vorba doar de oportunitate politică pentru a stabili exact ziua în care va fi depusă, dar vă asigur că lucrul acesta se va întâmpla foarte curând”, a declarat George Scutaru într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Copreşedintele ACL, Vasile Blaga, anunţa luni că alianţa va depune „la sfârşitul acestei săptămâni” moţiunea de cenzură pe tema ordonanţei de urgenţă referitoare la apartenenţa politică a aleşilor locali.

Alianţa Creştin-Liberală va depune „la sfârşitul acestei săptămâni” moţiunea de cenzură pe tema Ordonanţei de Urgenţă referitoare la migraţia primarilor, a anunţat, luni, copreşedintele ACL, Vasile Blaga.

„La sfârşitul acestei săptămâni o să depunem moţiunea de cenzură împotriva guvernului referitoare la abuzurile pe care le-a făcut cu Ordonanţa de Urgenţă care favorizează migraţia”, a spus preşedintele PDL, Vasile Blaga, după şedinţa ACL.