George şi Amal Clooney au donat un milion de dolari pentru lupta împotriva noului coronavirus

Publicat: Joi, 09 Aprilie 2020 09:16 // Actualizat: Joi, 09 Aprilie 2020 09:43 // Sursa: romaniatv.net

Actorul George Clooney şi soţia lui, avocata Amal Clooney, au donat un milion de dolari pentru lupta împotriva noului coronavirus. 

Cuplul celebru a donat pentru şase cauze. A oferit 300.000 de dolari pentru National Health Service, pentru eforturile de ajutorare din Lombardia şi pentru Lebanase Food Bank, potrivit The Guardian. 

Amal Clooney, cunoscutul avocat pentru drepturile omului, este originară din Liban. Soţii au mai donat 250.000 de dolari pentru Motion Picture and Television Home, din conducerea căreia George Clooney face parte, şi pentru fondul Sindicatului american al actorilor.

Citeşte şi: Dwayne The Rock Johnson, cel mai bine plătit actor din ultimul an. El a încasat aproape 90 de milioane de dolari

Restul a mers către Los Angeles Mayor's Fund, prin care este oferit ajutor de îngrijire a copiilor lucratorilor sanitari din oraş aflaţi în prima linie a luptei cu epidemia.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,5 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 87.000 de decese. Peste 314.000 de oameni dintre cei bolnavi au fost vindecaţi.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Amal Clooney coronavirus donaţie George Clooney un milion de dolari
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H