George și Ilinca Simion au plecat în prima vacanță, după ce au devenit soț și soție. Țara unde a ales liderul AUR să își răsfețe soția

George Simion și Ilinca au plecat în prima lor vacanță în străinătate, în calitate de soț și soție. Cuplul, care în urmă cu opt luni a organizat o nuntă la care au luat parte peste 10.000 de invitați, a ales să își petreacă începutul primăverii în vestul Europei.

06 mart. 2023, 08:56
George și Ilinca Simion au plecat în prima vacanță, după ce au devenit soț și soție. Țara unde a ales liderul AUR să își răsfețe soția
George și Ilinca Simion au plecat în prima vacanță, după ce au devenit soț și soție

George Simion și Ilinca Munteanu au plecat în vacanță peste hotare, la început de primăvară. Liderul AUR a ales să lase politica și munca de o parte și să își răsfețe tânăra soție cu o vacanță în Lisabona.

Citește și George Simion şi Marian Godină, contre din cauza aşa-zisului boicot de la Auchan, după desfiinţarea caselor de marcat

George și Ilinca Simion au plecat în prima vacanță, după ce au devenit soț și soție

George Simion nu a ratat ocazia de a le arăta fanilor săi de pe rețelele de socializare imagini din vacanța sa romantică în care se află alături de frumoasa sa soție.

În imaginile postate pe rețelele de socializare de liderul AUR, cei doi tineri căsătoriți sunt extrem de tandrii și par mai fericiți ca oricând.

Deși au trecut doar câteva luni de la nunta uriașă de la măciuca, la care au luat parte peste 10.000 de invitați, la începutul acestui an, liderul AUR a spus că atât el cât și soția sa își doresc să devină părinți.

Mai mult, George Simion a subliniat faptul că nu își dorește doar un copil, ci mai mulți, atât fete, cât și băieți.

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice.  La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, a declarat George Simion, la România TV.

George Simion, mesaj public de iubire la aniversarea soţiei

La începutul acestui an, Ilinca Munteanu, soţia lui George Simion, a împlinit 25 de ani, iar liderul AUR nu a ratat ocazia de a-i transmite public un mesaj de iubire.

Liderul AUR a postat pe reţelele sociale o fotografie în care apare alături de soţia sa, alături de mesajul „Astăzi e ziua ei, inima mea!”.

Ilinca Munteanu a terminat Facultatea de Drept şi nu este atrasă de zona politică.

„Ilinca este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a declarat George Simion.

Citește și Deputatul bătăuş de la AUR, exclus din partid. George Simion îi cere şi demisia acestuia din Parlament